Szinkronos közönségtalálkozót tartanak Budapesten

Április 19-én az Egyesület a Magyar Szinkronért közönségtalálkozót tart a Platánus Hotel Madrid termében.

 

Az Egyesület a Magyar Szinkronért meghívója:

 

2015. április 19-én, vasárnap 13 óra 30 perctől az Internetes Szinkron Adatbázis (iszdb.hu) támogatója és üzemeltetője, az Egyesület a Magyar Szinkronért közönségtalálkozót tart a Platánus Hotel Madrid termében, melyen a szinkronkészítésben közreműködő szakmabeliekkel (színészekkel és stábtagokkal) is találkozhatnak az érdeklődők.

 

szinkron

Fotó: Mudra László, origo.hu

 

Az autóval érkezők számára a közelben van parkolási lehetőség. A hotel akadálymentesített. A belépés ingyenes.

 

A meghívott vendégek a következők (a lista változhat ill. bővülhet):

- Dóczi Orsolya szinkronrendező

- Nikodém Zsigmond szinkronrendező

- Kosztola Tibor szinkronrendező

- Zsigmond Tamara színművésznő

 

A Közönségtalálkozó 13:30-kor kezdődik. A beszélgetés a meghívott vendégekkel várhatóan 17 óráig fog tartani (közben lesz egy 15-20 perces szünet).

 

A találkozón a beszélgetés moderátora a hagyományoknak megfelelően az egyesület szóvivője, Kelemen Zoltán lesz. A vendégektől bátran lehet kérdezni a beszélgetés végén, tehát lehet készülni kérdésekkel.

 

Lesznek majd a teremben egy asztalon érdekességek, amik az egyesülettel és az ISzDb-vel kapcsolatosak: alapszabály, belépési nyilatkozat (tehát lesz lehetőség az egyesületbe való belépésre is), 2 DVD amiken fel van tüntetve az ISzDb és az egyesület neve, újságcikk, Ábel Péter hagyatékából származó kartonlapok melyeken régi filmek szinkronadatai olvashatóak, az egykori Pannónia Filmstúdióból származó eredeti szinkronos szövegkönyvek és krumplilisták.

 

A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

 

Ugyanezen napon és helyszínen tartja meg az Egyesület a Magyar Szinkronért éves Közgyűlését is 10 órától, mely szintén nyilvános.

 

A pontos helyszín: Hunguest Hotel Platánus – Madrid terem (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 44.)

 

Bővebben az egyesületről itt olvashat.

 

süti beállítások módosítása