Artifice - Az illúzió peepshowja a Trafóban

A két fiatal előadó megmutatja, mi az az újbűvészet. Az illúzió peepshowja március 19-21-ig látható a Trafóban.

vuart


Ajánló a darab elé:


Illúzió, trükkök, érzéki csalódás és vizuális gyönyörködtetés - figyeljétek a kezüket, mert csalnak!  

A svéd páros egyszerű eszközökkel létrehozott furcsa és vicces cseleket, szürreális jeleneteket ígérnek. Olyan komplikált optikai csoda fogad minket a színpadon, ami még látásunk megbízhatóságát is megkérdőjelezheti. Néhol az alkotók mégis felfedik a trükköt az illúzió mögött, rámutatva a valóság, az észlelés és az értelmezés bonyolult viszonyára.

 

A fiatal bűvész duó első produkciójával betört a nemzetközi színtérre. A két szereplő, Isak és Axel, svéd és francia cirkuszi neveltetést kapott, nyerik a díjakat sorra, és hozzájuk csapódott még Marcus, aki az elektroakusztikus zenéért felelős.

 


 

Újbűvészeti műhelybeszélgetés a Trafóban:


Március 21-én a Compagnie VU két fiatal svéd előadója tart workshopot a Trafóban. Az illuzionista művészek megmutatják, mit jelent számukra az újbűvészet. A műhelybeszélgetés mindenki számára nyitott és ingyenes. Melegen ajánlott bűvészeknek és bűvészetet kedvelőknek, vagy csak olyanoknak, akik szeretik, ha felfedik előttük a titkokat. Március 21-én, most szombaton 17 órától, angol nyelven a Trafó kávézójában. 

 

 

vuart1

Compagnie Vu (SE/FR): Artifice 

 

Időpont

2015.03.19. 20:00
2015.03.20. 20:00
2015.03.21. 20:00


Ötlet: Axel Adlercreutz, Isak Lindberg
Előadás: Axel Adlercreutz, Isak Lindberg
Zene: Marcus Wrangö
Fény: Isak Lindberg

 

 

 

süti beállítások módosítása