Bánfalvy Ági kiáll Gesztesi Károly mellett

 Március 19-én látott napvilágot a hír, mely szerint Gesztesi Károlyt elbocsátották a TV2-től alkoholfogyasztás miatt. Kollegája, Bánfalvy Ági nyílt levélben kívánta megvédeni a színészt.

Bánfalvy Ági megdöbbent a Gesztesi Károlyról napvilágot látott híreken. A színésznő csak pozitívan tud nyilatkozni közös munkájukról, amely során mindig megbízható, színvonalas teljesítményt nyújtott kollégája. A színművész holnap is színpadra áll a Bánfalvy Stúdió Ma estére szabad a kecó avagy a londoni szextett című darabjában.

 gesztesi-karoly

Gesztesi Károly (forrás: jegy.hu)

 

Bánfalvy Ági közleménye:

 

„Karcsi amolyan atyai jó barát az egész társulatban, akire mindig lehet számítani! A karácsonyi vacsoránkra is egy óriási, minden földi jóval megrakott tállal érkezett, hatalmas szíve van” – kezdte gondolatait Bánfalvy Ági, aki igencsak meglepődött a Gesztesi Károlyról szóló híreken.

 

 „Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, soha semmilyen probléma nem volt, felkészülten érkezett a próbákra éppúgy, mint a vidéki előadásokra. A közönség állva tapsol minden egyes alkalommal, amikor együtt játsszuk a Ma estére szabad a kecó avagy a londoni szextett című előadásunkat.

 

Holnap este például a Stefánia Palotában adjuk elő, a sajtó munkatársai is nyugodtan jöjjenek el, nézzék meg, milyen remekül játszik Karcsi” – tette hozzá a Bánfalvy Stúdió producere.

 

 

 

süti beállítások módosítása