Törékeny - Újra műsoron az M Studio előadása

Az M Studio felújítja és ismét műsorra tűzi a Goda Gábor rendezésében készült Törékeny c. előadását. A produkciót április 10-én Sepsiszentgyörgyön, április 15-én pedig a Budapesti Tavaszi Fesztiválon mutatja be a mozgásszínházi társulat.

 

A 2009-ben színre vitt előadás központi témája a törékenység, „Ez tárgyi, testi, fizikai, képi, lelki törékenység, vagyis - végül is mindaz, ami emberi mivoltunk és lényegünk által Törékeny.” - vallja Goda Gábor rendező-koreográfus.

 

IMG 2365 Torekeny HenningJanos

Fotó: Henning János

 

Az előadás törékenység-látomások füzére, szürreális vallomások mozdulatokban, képekben, szavakban. Az elhangzó szövegek a színészek írásai, feljegyzései. Az előadás a próza és a tánc, installációk, zene, irodalom és képzőművészet együttese.

 

A felújított produkciót április 10-én, 19 órától mutatja be a társulat a sepsiszentgyörgyi új stúdióban. Az előadás meghívást kapott a Budapesti Tavaszi Fesztiválra, a magyar főváros egyik legrangosabb összművészeti fesztiválját idén április 10-26. között rendezik meg. Az M Studio Törékeny című előadása április 15-én, szerdán lesz látható a budapesti Bálnában.

 

Az előadás rendezője Goda Gábor, díszlet- és jelmeztervezője Bagoly Zsuzsanna, zenéjét szerezte Orbán Ferenc. Szereplők: Bajkó László, Dávid Attila Péter, Nagy Eszter, Polgár Emília, Szekrényes László, Veres Nagy Attila. Az előadás 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

 

Forrás: M Studio

 

 

süti beállítások módosítása