Játék! - Jegyet nyerhet a Tap Factory szupershow-ra! - LEZÁRULT!!!

8 férfi, ütőhangszerek, tánc, akrobatika, sztepp és nem utolsó sorban rengeteg humor egy látványos showműsorban: 2015-ben Magyarországra érkezik a legendás Tap Factory produkció. Játékunkon páros belépőt nyerhet az április 19-ei előadásra a Kongresszusi Központba.

 

A szervezők ajánlója:

 

Aki szereti a Stomp-ot, a Lord of the Dance-t és a Cirque du Soleil-t, illetve kíváncsi arra, hogy milyen lehet mindez összegyúrva és újragondolva, az biztos nem fog csalódni, ha jegyet vált a show-ra.

 

 

2015 áprilisában először érkezik Magyarországra és rögtön négyállomásos turnéval indít a különleges produkció, mely az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig mindent felvonultat, amitől szórakoztató és látványos lehet egy előadás. A hip-hop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő Tap Factory turné állomásainak Budapest mellett Pécs, Kecskemét és Veszprém ad helyet.


Az indusztriális látványvilágot tükröző, egyszerre szexi és vicces előadás alatt a 8 szemrevaló pasi hordókon, autó felniken, közlekedési táblákon, „városi dobokon” diktálja a lüktető ritmust, ami hol erőteljesebben, hol könnyedebben kíséri a sztepp, az akrobatika és a tánc különleges kombinációjából álló műsort.

 

TapFactory 1

 

Az előadás producere, Patrice Marques nevéhez olyan show-k fűződnek, mint a Stomp vagy David Copperfield produkciói. A világkörüli turné részeként hazánkba látogató, többszörösen díjnyertes produkciót pedig az a Vincent Pausanias hívta életre, aki számos szenvedélyes és nagy sikert aratott tapdance előadás koreográfusa és rendezője. És ha ez még nem lenne elég garancia a felhőtlen szórakozásra, az előadás táncosai is rátesznek egy lapáttal. A világ legkülönbözőbb részeiről érkező csapattagok között több világbajnok sztepptáncos – köztük Gilles Guenat és Jeremie Champagne -, urban dance és capoeira táncosok, kubai és afrikai ütősök és francia cirkuszi akrobaták is vannak, akik felléptek már a világ szinte összes ismertebb színpadán.

 

TapFactory 2

 

Az előadások időpontjai és helyszínei:
Pécs, Kodály Központ: 2015. április 13., 19:00
Veszprém Aréna: 2015. április 14., 19:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok: 2015. április 16., 19:00
Budapest Kongresszusi Központ: 2015. április 19., 15:00, 20:00

 

Április 19-én, a Budapesti Kongresszusi Központban az esti időpont mellett délutáni előadást is tartanak, a szervezők ugyanis gondoltak a fiatalabb korosztályra is. Aki időben szeretné bebiztosítani a helyét az egyedülálló előadásra, itt online is megteheti.

 TapFactory 6

 

Játék:

 

Hány főből áll a TAP FACTORY formáció?

 

a, 4
b, 6
c, 8


A nyeremény páros belépő a 2015. április 19. vasárnap, 15 órai előadásra. A helyes választ a jatek@szinhaz.hu címre várjuk április 11-ig. A nyertest emailben és telefonon is értesítjük.

 

 

süti beállítások módosítása