Elsőfilmes rendező keres gyerekszereplőket

Szilágyi Zsófia ’Egy nap’ című, a Partnersfilm Kft. gyártásában készülő, első játékfilmjébe keresik a következő gyerekszereplőket.

-2-3 éves fiú
-5-6 éves lány
-10-12 éves fiú


A játékfilm egy háromgyerekes, középosztálybeli nő egyetlen, sűrűn beosztott napját mutatja be, dokumentarista stílusban.

 

egynap

 

Anna német tanár, van három gyereke, férje, lakása, permanens anyagi szorongása. Ahogy a pénz fillérre, az idő percre van beosztva. Anna rohan. Munkahelyről bölcsődébe, iskolába, balettra, vívásra. Hajszolt road movie az egész délután. Egy átlagos nap. A nap folyamán Annát megcsalja a férje. Ez nem átlagos. A dologra lehet számítani, hónapok óta áll otthon a bál. A levegőben lóg az ügy egész nap, elhárítani mégse lehet. Késő van hozzá. Nincs rá idő. Anna hősiesen igyekszik tartani a lépést, vinni a napot, nem kicsúszni, nem megállni. Mikor megtörténik, mégsem pont az történik, amire számít.


Kérik a jelentkezők szüleit, hogy az egynapcasting@gmail.com címre küldjenek a gyerekeikről minimum 2 db, különböző portréfotót és egy rövid – akár telefonnal készített – bemutatkozó videót. Az üzenetben tüntessék fel a gyerekek nevét, életkorát.

 

süti beállítások módosítása