Játék! – Jegyet nyerhet a Dumaszínház halálkabaréjára! - LEZÁRULT!!!

Játékunkon páros belépőt nyerhet a Dumaszínház Kaputt című „halálkabaréjára”, április 21-ére, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházba!

Ajánló a darab elé:

Halt már meg Ön?  Volt már az Ön szemében csillagfejű csavarhúzó? Jósolták már meg a halálát? Hisz Ön az örök halálban? Hol volt és hol lesz Ön, amikor nem él? Érezte már, hogy emésztőenzimjei Ön ellen fordulnak? Foglalkoztatja Önt a gondolat, hogy hol laknak vagy hova költözhetnek Önben férgek? Fél?

 

,,Elfogy a levegő, egy fénytojásban vagy és a tojás egyre nagyobb, egyre lágyabb. Boldog vagy. Csak éles fehér fény mindenütt. Egy szakállas ember jön feléd, gumicsizmában, egyik lába rövidebb. A másik is. Nagyon rövidek a lábai. A szakálla a földet éri. Nem azért mert hosszú, hanem mert rövidek a lábai. Lassan elkezd peregni előtted az életed, mintha jaffaszörpöt töltenél egy kőkorsóba, amely alul plazma."

 Kaputt png

 

Kaputt

-halálkabaré-

Író: Laboda Kornél, Litkai Gergely

Rendező: Dömötör András

Látvány: Boros Lőrinc

Asszisztens: Klimó Péter

Dramaturg: Faragó Zsuzsa

Munkatárs: Antal Klaudia

Szereplők: Bartsch Kata, Ficza István, Janklovics Péter, Kocsis Gergely (a Katona József Színház színésze)

 

Játék:

 

A Katona József Színház melyik tagja szerepel a Kaputt –halálkabaré–  című előadásban?

 

  1.     a, Rezes Judit
  2.     b, Ujlaki Dénes
  3.     c, Kocsis Gergely


A nyeremény páros belépő a 2015. április 21-ei előadásra. A helyes választ a jatek@szinhaz.hu címre várjuk április 20-ig. A nyertest emailben és telefonon is értesítjük.

 

süti beállítások módosítása