Különleges programok mellett ismertetik az évadtervet Miskolcon

Május első vasárnapján nagyszabású programok kíséretében hirdetik meg a Miskolci Nemzeti Színház új évadát.


Délelőtt a színház énekkarának önálló előadásával, az Emlékkönyvvel várják a nézőket, majd a színház zenekara ad különleges koncertet. Ezt színészdalok és musical részletek követik a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek előadásában, majd egy nagy közös görög Szirtaki táncra invitálják a Miskolci Balett művészei a főutcán sétálókat.

 

fenyfestes2

 

Este tovább folytatódnak a különleges programok! 20 órától fényfestéssel díszítik a színház épületét. Az est záróakkordjaként pedig 2014-es év legnépszerűbb tehetségkutatójának, az X-faktornak a második helyezettje, Horányi Juli ad koncertet a színház művészeivel közösen a Nyári Színházban. Az énekes díszlet- és jelmeztervezőként dolgozik a miskolci színházban. A koncert ingyenes, de a Nyári Színház befogadóképessége miatt személyenként két jegy igényelhető a színház jegypénztárában, vagy emailben a jegyiroda@mnsz.eu címen.

 

A színház épülete előtt várják mindazokat, akik kíváncsiak a színház 2015/2016-os évadára, köztük a régi és a leendő színházbérlet tulajdonosokat!

 

Forrás: Miskolci Nemzeti Színház

 

 

süti beállítások módosítása