Drámai-Randi – Szituációs gyakorlatokra építő társkereső indul

Az önismereti színjátszó csoportokat működtető X-Stúdió egészen újszerű ismerkedési formát talált a társra vágyóknak.

 

A szervezők ajánlója:

 

Május 15-től indul a Drámai-Randi, amit olyan játékos kedvű szingliknek ajánlanak, akik unják a hosszú, unalmas első randikat és ehelyett egy jókedvű, rejtettebb tulajdonságokat is feltáró lehetőségre vágynak.

 

x studio

 

Az önismereti színjáték módszere az ismerkedést különféle játékokkal és helyzetgyakorlatokkal segíti, oldott és vidám légkört biztosít. Általa a résztvevők átfogó képet kaphatnak egymás értékrendjéről, temperamentumáról, helyzetfelismerő és problémamegoldó képességéről. Olyan randiban lehet így részünk, ahol csak a szünetben kerülhet szóba a zenei ízlés, a gyerekkori emlékek vagy a kedvenc állatok sora, viszont a játék során világosan kiderül, kivel tudunk hatékonyan együttműködni, kivel gondolkodunk hasonlóképpen és kinek a reakciói felelnek meg leginkább elvárásainknak. Így lényegesen lerövidül az ismerkedés folyamata, hiszen biztosan nem kapunk zsákbamacskát.


A Drámai-Randi során 2 játékmester segíti, hogy a résztvevő 7 férfi és 7 nő minél több helyzetben próbálhassa ki és mutathassa meg magát a rendelkezésre álló 3 óra alatt. A helyszínként szolgáló VilágCsücsök Életmód Központ és Közösségi Tér meghitt légkört biztosít, s a kávézó lehetőséget nyújt a sikeres randevúk meghosszabbítására is.


„Több gyermek és felnőtt csoporttal dolgozunk és az elmúlt másfélév tapasztalata ráébresztett minket, hogy egy olyan eszköz van a kezünkben, amely nem csak abban segíthet, hogy a résztvevők nagyobb önismerethez, fejlettebb kommunikációs és stressz kezelési képességhez jussanak, hanem ugyanez a módszer alkalmas lehet társkeresésre is. Hiszünk benne, hogy számos szerelem születésénél bábáskodhatunk majd, hiszen mindenki vágyik arra, hogy megtalálja az igazit. Ez a lehetőség pedig sokat segíthet ebben” – idézte fel Papp Helga játékmester a módszer ötletének megszületését.

 

Bővebb információ az X-Stúdióról és programjairól:
https://www.facebook.com/onismeretiszinjatszas

 

süti beállítások módosítása