Aludjon Budapesten színházjeggyel! - Bán Teodóra a SZÉP Kártyáról

Az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program keretében idén már mind a szállás, mind pedig a színházjegy fizethető SZÉP Kártyával. A kezdeményezésről Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója beszélt.

- Idén kiegészül az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program a SZÉP kártya többirányú igénybevételének lehetőségével. Mi a kezdeményezés jelentősége?

 

- A Budapesti Nyári Fesztivál rendezvényein már korábban is használhatták a látogatók a SZÉP Kártyájukat. Az idei év nagy újítása az, hogy már nemcsak a színházjegyet, hanem az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program keretében a szálláshelyet is fizethetik vele a vendégek. Tehát egyszerre használhatjuk a SZÉP Kártya két „zsebét”, a vendéglátás és a szabadidő alszámlát. Így még komplexebb élményben lehet részünk egyetlen kártya használatával: egyszerre kapunk kiemelkedően jó minőségű szállást, felejthetetlen színházi élményt, belépőt Magyarország legnagyobb és legrégebbi víztornyába, szállodapartnereink számos extra ajándékszolgáltatásáról, a csomag részeként ingyenesen igénybe vehető színházi hajójáratról és a megfizethetetlen margitszigeti sétáról már nem is beszélve.

 

margitsziget szabadteri szinpad press

 

- Milyen megfontolásból döntöttek a SZÉP Kártya még szélesebb körű elfogadása mellett?

 

- Hivatásomnak érzem, hogy a belföldi turizmus fejlesztésekor ne csak arra ösztönözzük az embereket, hogy Budapestről induljanak el és fedezzék fel a vidék szépségeit, hanem fordított irányú mozgásra is vegyük rá őket: a vidékiek is kerekedjenek fel, és fedezzék fel a főváros értékeit. Úgy látjuk, hogy e törekvés egyik igen hatékony eszköze az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program, valamint ezen keresztül a SZÉP Kártya minél szélesebb körű felhasználhatósága is.

 

- Sikeres volt a tavalyi az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program?

 

- Abszolút sikeres volt, annak ellenére, hogy akkor még csak a színházjegyet lehetett a kártya segítségével megvásárolni. Ezért is éreztük úgy, hogy idén még tovább léphetünk a program fejlesztésében. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetőjeként egyaránt fontosnak tartom az évről évre egyre több szolgáltatást nyújtó programunkat, hiszen a SZÉP kártya két „zsebének” egyidejű felhasználásánál nem másról van szó, mint a turizmus és a kultúra találkozásáról. Hiszek abban, hogy a két terület összehangolása hatékonyan tud majd hozzájárulni a fővárosi turizmus fejlesztéséhez.

 

Kérdezett: Bakai Anna

Forrás: Szabad Tér Színház

 

Részletes információkat, tájékoztatást a szállodalehetőségekről és a színházi előadásokról itt olvashat.

 

süti beállítások módosítása