Statisztákat keres a Szegedi Szabadtéri az Abigél musicalbe

Olyan 16 és 22 év közötti hosszú hajú (minimum vállig érő), normál testalkatú lányokat keresnek a Matulába, akik jó ritmusérzékkel és mozgáskészséggel rendelkeznek.

A Budapesti Operettszínház nagysikerű produkciója most először látható szabadtéri változatban.

 

Szabó Magda generációkat elvarázsoló regényéből született ez a varázslatos musical, Kocsák Tibor zenéjével, Miklós Tibor dalszövegeivel, Somogyi Szilárd rendezésében.

 

abigel

 

A Szegedi Szabadtéri felhívása:

 

Dolgozz népszerű művészekkel és kiváló színházi alkotókkal egy felejthetetlen darabban!

Olyan 16 és 22 év közötti hosszú hajú (minimum vállig érő), normál testalkatú lányokat keresünk a Matulába, akik jó ritmusérzékkel és mozgáskészséggel rendelkeznek. Külön produkcióval készülni nem kell, a tánctudás előnyt jelent.

 

Május 23-án, szombaton 10.30 órától várják a Reök-palotában a jelentkezőket. A leginkább rátermettek, sikeres bemutatkozás esetén olyan népszerű művészekkel léphetnek színpadra, mint például Udvaros Dorottya, Csonka András, Vágó Zsuzsi, Homonnay Zsolt vagy Peller Anna.

 

A július 10-i és 11-i előadásnapokon (illetve szükség esetén a július 12-i esőnapon), és a július 1-9. közt tartó próbákon kötelező a részvétel. Kérjük, a válogatáson az jelenjen meg, akinek ez nem okoz gondot!

 

 

süti beállítások módosítása