Újra zenekarával lép színre Bereczki Zoltán

A lepkegyűjtő című színdarab próbafolyamata és felkészülési ideje miatt az idei évben még nem vállalt zenekari nagykoncertet Bereczki Zoltán, de május 29-én Budapesten, a Magyar Színházban lép fel megújult zenei produkciójával.

A kétórás műsorban 7 fős zenekarával és két énekesnővel áll színpadra. Koncerjeinek állandó vendége, Veres Mónika Nika is fellép az esten, akivel a Magyar Színházban adják elő először Bereczki Zoltán egyik saját szerezeményét, valamint Nika új slágerét, a Lélegzem című dalt is.

 

Az EMeRTon-díjas színész-énekes három év után újra együtt énekel Radics Gigivel is. 

 

bereczkikoncert1

 

Bereczki Zoltán Álomkép című albuma még 2010-ben jelent meg, és a MAHASZ Top 40-es listáján a 2. helyet szerezte meg. A lemezbemutató koncert hatalmas siker volt, a Kerek egész, illetve a Szállj velem! című dalok pedig hónapokig szerepeltek a slágerlistákon és a rádiók playlist-jén. A musicalek világából ismert előadóművész a Sztárban sztár zenés showműsorban is sokak kedvence volt: az ország egyöntetűen őt választotta a legsokoldalúbb énekesnek.

 

A koncerten tehát Bereczki Zoltán legnagyobb slágereivel lép fel, de egyéb meglepetéssel is készül, és egyveleget is hallhatnak majd a nézők a Sztárban sztár televíziós műsorban megformált karakterekből.

 

süti beállítások módosítása