Ki az Ódry Színpad legjobbja? - Szavazás indul

Az Ódry színpad, az idén 150 éves Színház- és Filmművészeti Egyetem színháza történetében először internetes közönségszavazást szervez.

A szervezők arra kíváncsiak, hogyan értékelik a nézők az évad előadásait, a szereplőket, rendezéseket.

 

 

Az Ódry színpadon ebben az évadban több, mint 10 bemutató volt, többek között Szász János és Máté Gábor is rendezett vizsgaelőadásokat. A repertoáron összesen közel húsz darab szerepel, olyan előadásokkal mint a Zsótér Sándor rendezte Hamlet, vagy Fehér Balázs Benő Tajtékos napokja. Most ezek közül keresik a legnépszerűbbeket.

 

odryszinpad

 

Az alábbi linken található 4 kategóriában lehet szavazni:  http://ripet.hu/feedback.php?kid=9efa98de04d3ed92100d16040802589f Az évad legjobb színészét, színésznőjét, a legjobb rendezést és a legjobb előadást keresik. A szavazatokat június 5-ig lehet leadni, a győzteseket az SZFE 2014/15 tanévzáróján hirdetik ki.

 

Az Ódry színpad a Színház- és Filmművészeti Egyetem saját színháza, a színész és színházrendező szakos hallgatók gyakorló műhelye, ahol a nagyközönség és a szakmai nyilvánosság először találkozhat színészi alakításaikkal, rendezéseikkel.

 

 

A harmincas évek legendás tanáráról, Ódry Árpádról elnevezett színpad 1958-ban nyílt meg, azóta szolgálja az egyetem színházi képzéseit. A pályakezdő fiatalok kísérletező kedve és friss szemlélete az, ami megkülönbözteti az Ódryt a többi színháztól.

 

süti beállítások módosítása