Kiváló minősítést kapott a Győrkőcfesztivál

A Magyar Fesztivál Szövetség szakmai bizottságának értékelése alapján a Győrkőcfesztivál immár másodszor nyerte el a kiváló minősítésű fesztivál címet.


A Magyar Marketing Szövetség által kiírt országos pályázaton a Vaskakas Bábszínház által szervezett Győrkőcfesztivál a rendezvény-esemény kategóriában elnyerte a városmarketing Gyémánt-díját.

 

EFFE-LABEL-COLOR RGB-2


Nemzetközi elismerésként a Győrkőcfesztivál több száz jelentkező fesztivál között elnyerte az Európai Fesztivál Szövetség által hirdetett program, az „Európa a fesztiválokért, a Fesztiválok Európáért” (EFFE) elismerését. A nemzetközi zsűri szempontjai között szerepelt a művészi minőség, valamint az, hogy a fesztivál helyi, nemzeti és nemzetközi szinten jelentős hatású legyen.


„Nagyon büszkék vagyunk erre az egyszerre ránk zúduló rengeteg csodás díjra, de nekünk, a főszervező Vaskakas Bábszínháznak a legnagyobb elismerés a gyerekek öröme, a szülők mosolya s a nagyik palacsinta-rétes-süti ajándékai, amivel köszönetüket fejezik ki. Persze nagyon jó érzés, hogy a Győrkőcfesztivált a hazai és a nemzetközi szakma is kiválóra értékeli. Köszönjük!” – fogalmazott Kocsis Rozi, a Vaskakas Bábszínház és a Győrkőcfesztivál igazgatója.



 

 

süti beállítások módosítása