5 előadást kínál jövőre a Pannon Várszínház

Öt előadás, köztük a Máté Péter és S. Nagy István dalainak felhasználásával írt musical szerepel a veszprémi Pannon Várszínház következő évadának kínálatában – közölte kedden a teátrum igazgatója.

Vándorfi László az évadértékelő és a következő év kínálatát bemutató sajtótájékoztatóján elmondta: a társulat az idei évadban 228 előadást játszott, kilenccel többet, mint az elmúlt évben.

 

pannon-varszinhaz

 

A következő évadban színpadra állítják az Egy darabot a szívemből című musicalt, melyben Máté Péter és S. Nagy István dalai csendülnek fel. Láthatja a közönség William Shakespeare Makrancos hölgy című vígjátékát, a Nyitott ablak című bohózatot, Peter Shaffer Equus című színjátékát, melyet az Ajka Padragkút Táncegyüttessel közösen állítanak színpadra, valamint az Egy bolond százat csinál című zenés darabot.


A színház igazgatója elmondta azt is, hogy a nyár folyamán Sümegen, Ajkán és Alsóörsön játszik a társulat, új helyszínként pedig Balatonlellén, a felújított szabadtéri színházban lépnek a közönség elé, itt 17 előadást játszanak, összességében pedig a tavalyi előadásszámnál kettővel többször szerepelnek majd.


A közönség szavazatai alapján az évad előadása a Starfactory című musical lett, a közönségdíjat Szelle Dávid, Molnár Ervin és Pap Lívia színművészek kapták, az évad színésznője Oravecz Edit, az évad színésze pedig Bakai László lett.

 

Forrás: MTI

 

 

süti beállítások módosítása