Gáspár Sándor lett az Évad színésze Fehérváron

Vincze János öltöztető az Évad dolgozója, Törőcsik Franciska és László Zsolt Vörösmarty Gyűrű-díjas – évadzáró társulati ülést tartott a székesfehérvári Vörösmarty Színház.

Június 13-án tartották a Vörösmarty Színház évadzáró társulati ülését. „Színészeket lehet szerződtetni, de nézőket nem – az elmúlt évad is bebizonyította, hogy a közönségnek szüksége van ránk. Több mint 15.500 bérletes nézőnk volt – továbbra is a közösség színháza kívánunk lenni” – fogalmazott a társulati ülésen dr. Szikora János igazgató, majd megköszönte a művészek és a háttérdolgozók munkáját.

 

dijazottak

 

Az évadzáró díjátadókkal zárult. A színház művészeti vezetése minden évben megszavazza az Évad színészét: a 2014/2015-ös évadban az elismerés Gáspár Sándort illeti.

 

A színművészek és táncművészek titkos szavazata alapján idén Törőcsik Franciska és László Zsolt vehette át a Vörösmarty Gyűrűt. A brillköves aranyékszert a díj mecenatúráját biztosító ARTeátrum Alapítvány alapítója, Révész László és Szikora János igazgató adta át. 

 

Szintén a társulat titkos szavazata alapján ítélik oda az Évad nem művészállományú dolgozója díjat: az oklevelet idén Vincze János öltöztető vehette át.

 

És bár jön a nyári szünet, nem kell őszig várni a színházra: júliusban zenés nyári estékre várják a publikumot.

 

Forrás: Vörösmarty Színház

 

 

süti beállítások módosítása