Színész szeretnél lenni? - Nyári egyetem az SZFE-n!

Tematikus nyári egyetemi kurzust hirdet a Színház- és Filmművészeti Egyetem a színház iránt érdeklődő fiatalok számára 16-26 éves korig. 

 szfe

 

A Színház- és Filmművészeti Egyetem felhívása:

 

Egyhetes foglalkozás, neves szakemberek, intenzív képzés és megismételhetetlen élmény július 5-12-ig.

 

Ha érdekel a színház működése, színész szeretnél lenni, de nem tudod pontosan, merre indulj el, neked találták ki az egyetem kezdeményezését.

 

Megismételhetetlen élményben lehet része azoknak, akik nyáron az iskolapadot választják a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A színészmesterség rejtelmeibe lehet elmerülni, koncentrált formában, kis létszámú csoportokban, neves szakemberek vezetésével. Hegedűs D. Géza, Forgács Péter és Kovács Dániel vezeti a nyitott kurzust.

 

A tanárok előre választott téma alapján, színészi gyakorlatokon keresztül alakítják a programot. A résztvevők jeleneteket dolgoznak ki, és rövidebb előadásokra is felkészülnek, közös próbával valamint egyéni munkában. A tematikus foglalkozások mellett játékok, beszéd-, mozgás- és színészgyakorlatok zajlanak. Zárt, koncentrált, reggeltől késő estig tartó kötött programra számítsanak a résztvevők. Lesznek közös és privát programok is, és kihagyhatatlan a tábor végén tartott záró buli.

 

 A kurzuson való részvételhez nem szükséges semmilyen előképzettség, de a terület iránti érdeklődés és elkötelezettség elengedhetetlen.

Jelentkezés június 30-ig a www.szfe.hu oldalon.

 

süti beállítások módosítása