Nyári színházi előadássorozat Balatonalmádiban

Három előadásból álló sorozatot mutat be az Éless-Szín társulata, az első, könnyed nyári szórakozást ígérő bemutató július 4-én, szombaton lesz, a balatonalmádi Ramada Hotelben – tájékoztatta az MTI-t az Éless-Szín ügyvezetője.

eless
Éless Béla elmondta, hogy Kertész Péter, Nyertes Zsuzsa és Koncz Gábor színművészek mellett fiatal tehetségek is feltűnnek majd a nyári előadásokon, melyek közül az első a Nem válok el című háromfelvonásos vígjáték, Tóth Roland és Kondákor Zsófia főszereplésével.


 A darab a házasság egyfajta tükrét tartja a nézők elé, az előadást utoljára 1933-ban tűzte repertoárjára a budapesti Kamara Színház, 1992-ben pedig tévéfilm készült belőle. Az előadást Koncz Gáborral közösen rendeztük – foglalta össze az ügyvezető.

 

eless2


A sorozat július utolsó napján folytatódik, a Leszek az özvegyed című kétrészes krimi-komédiával, amelynek főszereplői Papadimitriu Athina és Kertész Péter – tájékoztatott Éless Béla. Az Éless-Szín ügyvezetője kifejtette: a darab kölcsönös mérgezési kísérletet elkövető ”rutinos özvegyekről” szól, akik már hatszor örököltek jelentős vagyont korábbi partnereiktől.


A sorozat utolsó előadását augusztus 21-én láthatja a közönség, az Öbölből vödörbe című kétrészes komédia főszereplői Nyertes Zsuzsa és Heller Tamás, a darabban Laár András zenéi csendülnek fel.


A nyári előadássorozatot második éve rendezi meg az Éless-Szín, a Ramada Hotellel és a Pannónia Kulturális Központtal közösen – közölte az Éless-Szín ügyvezetője. 

 

 

süti beállítások módosítása