Egyperces történetek - Nyereményjátékot indít a Művészetek Völgye

Ingyen belépőt nyerhet a 25. Művészetek Völgye nyitónapjára, aki elmeséli, felveszi, feltölti és elküldi saját egyperces völgytörténetét.

 

muveszetek volgye

 

 

A Művészetek Völgye felhívása:

 

Gyertek és játszatok velünk! Ingyen belépőt nyerhet a 25. Művészetek Völgye nyitónapjára, aki az alábbi egyperces völgytörténetek mintájára elmeséli, felveszi, feltölti és elküldi számunkra saját egyperces völgytörténetét.

 

Ha neked is van hasonlóan emlékezetes, vicces, vagy bármi másért említésre méltó sztorid a Művészetek Völgyéből, vagy egy percben egyékbént el tudod frappánsan mesélni, hogy miért akarsz mindenképp ott lenni a 25. évfordulón, vedd fel videóra akár a telefonoddal, tölsd fel egy videómegosztóra és küldd el nekünk a linkjét.

 

Hobo egypercese:

 

A beérkezett linkek közül a legjobbakat kitesszük a Facebook oldalunkra, és azok történeteit, akik a 25. évfordulóhoz illő módon legalább 25 lájkot kapnak, a nyitó napra szóló ingyen belépővel jutalmazzuk! Küldjétek felvett egyperces völgytörténeteiteket Facebook üzenetben, vagy a jatek@muveszetekvolgye.hu e-mail címre és nyerjetek fesztiválbelépőt!

 

Ne szégyeljétek azt sem, ha hasonlóan kínos vagy nagyon régi, de emlékezetes történeteitek vannak, mint Hobónak vagy a Momentán Társulatnak.

 

További videók itt találhatók.

 

Forrás: Művészetek Völgye

 

süti beállítások módosítása