Fame – A hírnév ára - Premiert tartott az Operettszínház

A Fame – A hírnév ára hétvégi bemutatóján állva tapsoló közönség ünnepelte a szereplőket a nézőtéren, a színpadon pedig igazi meglepetést okozva, szüleik köszöntötték a Budapesti Operettszínház fiatal sztárjait. Képes összefoglaló.

fame össz3

  

Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház művészeti vezetője kiemelte, Somogyi Szilárd rendező erősen hitt abban, hogy ezt a produkciót újra színpadra kell állítani, és mindent megtett azért, hogy ez a darab „csapatprodukcióként” működjön. „Bár többségében a Budapest Operettszínház tagjai, színészei, balettkara, ensemble-ja, stúdiósai állnak most a színpadon, mellettük vendégművészek, zenészek, különböző művészeti területek képviselői is szerepelnek a Fame-ben – mondta.

 

Így készült a Fame:

 

 

A Fame – A hírnév ára az Operettszínház idei évadának utolsó kőszínházi bemutatója, ám a társulat számára nyáron sem áll le a munka – hazai és külföldi fellépések követik egymást. KERO a premieren kiemelte, hogy a sok munka, áldozat és harc, nem csak a Fame szereplőinek életét jellemzi, hanem a Budapesti Operettszínház társulatáét is, köztük a teátrum fiatal sztárjainak mindennapjait, akik december óta dolgoznak ezen a darabon, amivel bebizonyították, hogy készen állnak arra, hogy átvegyék a stafétabotot a nagy elődöktől.

 

fame össz2 

„A Budapesti Operettszínház 15 éve működteti a Pesti Broadway Stúdiót közösen a Vasutas Zeneiskolával és Toldy Máriával, aki most is itt ül a nézőtéren. Túl azon, hogy a Fame című produkció ennek a stúdiónak nagysikerű előadása volt valamikor, ma este a Pesti Broadway Stúdió egykori és mostani növendékei is fantasztikusan szerepeltek. Ebben az előadásban a nézők láthatják, kik nőttek fel ezen a színpadon az elmúlt években, és láthatják azokat a fiatalokat is, akik jelenleg a stúdió növendékei. Ők mindannyian  - a darab szereplőihez hasonlóan - valóban megtapasztalták mit jelent a sok áldozat, munka és harc, ami idáig vezette őket” – hangsúlyozta Kerényi Miklós Gábor, aki úgy véli, a Fame – A hírnév ára című előadás remek alkalmat nyújt arra, hogy a teátrum legifjabb sztárjai bemutatkozzanak a közönségnek, emellett olyan fontos problémákat is a felszínre hoz, amelyek a mai fiatal generációt foglalkoztatják.

 

„Remélem, hogy ez a produkció nagyon sok fiatalhoz eljut, hiszen olyan gondolatokat, problémákat vet fel, amelyekről ma beszélni kell, amelyek mellett nem szabad elmenni. Ezért szeretnénk majd olyan Fame előadásokat szervezni, amelyek után beszélgetéseket kezdeményezünk, közönségtalálkozókat rendezünk gimnazisták számára. Nagyon bízom benne, hogy ez az előadás hosszú évekig lesz még műsoron, és több nemzedéknek nyújt újabb és újabb élményt, miközben fontos dolgokra hívja fel a figyelmet és figyelmeztet arra, hogy valamit elérni csak úgy lehet, ha valaki nagyon akarja, és ezért mindent megtesz”

 

A Fame - A hírnév ára ebben az évadban július 5-ig lesz műsoron, de az előadás szeptembertől újra visszatér a színpadra.

 

A premierről képekben:

 

fame1

 

1.

 

fame2

2.

 

fame3

3.

 

fame5

4.

 

fame6

5.

 

fame7

6.

 

fame8

7.

 Fotó: Operettszínház

 

 

 

süti beállítások módosítása