Súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly

Súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly színművész, akit kórházban ápolnak, állapotáról a vizsgálatok lezárásáig a család kérésére nem adnak információt - közölte Böjte Piros, a Barátok közt című televíziós sorozat sajtósa kedden az MTI-vel.

Sajtóhírek szerint a színművész kedden kora délután Budapest XXII. kerületében szenvedett balesetet, motorja egy autóval ütközött össze. Több portál beszámolója szerint állapota súlyos, a Barátok közt című sorozattal ismertté vált színészt lélegeztető gépre kellett kapcsolni.

 

rekasikaroly

 

 

Blikk információi szerint Rékasi medencéje és a törzse sérült meg, zúzódások borítják a testét. A baleset akkor történt, amikor Rékasi a motorjával egy kocsit akart megelőzni, annak sofőrje azonban kanyarodni akart, így a színész belerohant az autóba. Állítólag öt métert repült, és olyan erejű volt az ütközés, hogy a balesetben részes autónak  a kereke is kitörött.

 

Az Országos Mentőszolgálat nem közölt részleteket Rékasi állapotáról, annyit azonban elárultak, hogy a balesetben más nem sérült meg, csak őt vitték kórházba az ütközés után.

 

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint "egy motor és egy kocsi ütközött össze a XXII. kerületi Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében kedden háromnegyed 1 körül, egyelőre ismeretlen körülmények között, a kétkerekű vezetője sérült meg a karambolban, a baleset körülményeit vizsgálják".

 

A most 52 éves Rékasi Károly 1986-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. Tagja volt a Madách Színház, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, a József Attila Színház, valamint 1992-től 2000-ig a Nemzeti Színház társulatának, 2000 óta szabadfoglalkozású. Számos filmben játszott, köztük a Pizzásban (2001). 1998 óta állandó szereplője a Barátok közt című népszerű tévésorozatnak, amelyben Bartha Zsoltot alakítja.

 

Rékasinak augusztus 24-én kellene visszatérnie a stúdióba, a stáb szeretettel várja vissza.

 

süti beállítások módosítása