Elindult a bérletezés a Jókai Színházban

A reggeli nyitást követően órákon keresztül hosszú sorok álltak a Békéscsabai Jókai Színház jegyirodájában, ugyanis július 1-től nyílt lehetőség a 2015/2016-os évadra szóló bérletek megvásárlására.

Klasszikus mű, kortárs darab, musical és mesejáték is található a következő évad előadásai között.

 

Az elmúlt évad előadásait több mint 88 ezren látták és tizenkétezer bérletest tudhat magáénak a Jókai Színház.

 

IMG 6610

 

 

A jövő évi műsorterv összeállításánál figyelembe vették, hogy valamennyi korosztályt képviselő nézőnek a kedvére, ízlésére tegyenek. Az egészen kicsi gyerekektől a szép kort megélt felnőttekig mindenkinek kínálnak valamit.

 

A felnőtt bérletben a Tévedések vígjátéka, a Vesztegzár a Grand Hotelben, a Bánk bán és a Lila ákác kapott helyett, melyekhez egy szabadon választható stúdiódarab jár. Idén is kapható a Bemutató bérlet (Jókai-bérlet), amely előadás előtti pezsgőzést is tartalmaz és a Díszbemutató bérlet, amihez fogadás és közönségtalálkozó jár a Vígadóban. Az Ifjúsági bérlet előadásait egy évadzáró Orszlán (Csomós Lajos zenekara) koncert egészít ki. Kisdiák, nagydiák és mesebérlet is elérhető, a kisebbeknek az Egerek, a Kövérkirály és A szegény csizmadia és a szélkirály című előadásokkal készülnek. A Jókai Színház áttekinthetőbb bérletrendszert dolgozott ki és a kiemelendő, hogy a gazdag kínálat a tavalyi árakon érhető el. Bérletvásárlás már az interneten keresztül is lehetséges. A részletes bérletismertető a jokaiszinhaz.hu/berletismertetes webhelyen található.

 

 

 

süti beállítások módosítása