Für, Badár, Csákányi is Fonyódra tart

Nyári színházi esték, koncertek és gyerekprogramok várják a látogatókat a Fonyódi Kulturális Központban a Kultkikötő szervezésében.

A Fonyódi Kulturális Központ színpadán színházi esték, koncertek és gyerekprogramok sorozata veszi kezdetét a KULTKIKÖTŐ szervezésében. Olyan fellépőket láthat a fonyódi és Fonyódra látogató közönség, mint Für Anikó, Badár Sándor, Csákányi Eszter, Ötvös András vagy Rutkai Bori.

 

Fur Aniko unplugged

 

A Kultkikötő ajánlója:

 

Személyes hangvételű, különleges atmoszférájú estének lehetnek részesei Für Anikó Kitalált világ című akusztikus zenei estjének nézői-hallgatói. Hrutka Róbert zenéje, Bereményi Géza szövegei kiegészülnek azzal a finom érzékiséggel, olykor vad szenvedéllyel, amit a színésznő, Für Anikó képvisel.

 

Egy színész és több tucat figura találkozása a pult előtt és mögött. Ez A csemegepultos naplója. Ötvös András, a Katona József Színház társulatának ifjú művésze e fergeteges alakításával már több díjat is nyert. Az előadás Gerlóczy Márton regényéből készült.

 

Akit az istenek szeretnek

 

Az Akit az istenek szeretnek című előadás témája örök: nők – végletes lelkiállapotban, akik alárendelik magukat a férfinak, akik hiába várakoznak a megbeszélt randevún, akik kiszellőztetik a lakásból a magányt, és akik mégis mindig életben maradnak. Ahogy Csákányi Eszter fogalmaz: "Magamról és a női lélek megannyi arcáról mesélek ebben az estben".

 

A Dumaszínházból és a FábryShowból ismert Badár Sándor utánozhatatlan karakter. 12 évig a vasútnál dolgozott, először bakterként, majd forgalomirányítóként. Most gyereklovagoltatással foglalkozik. Nem hivatalos rekordként egyszer hét és fél órán át beszélt a közönséghez. Fonyódon önálló stand up-estjét élvezhetjük.

 

A piciket és kicsiket pedig olyan előadók várják, mint a Rutkai Bori Banda, a Ziránó Színház vagy a Kereplő Színház.

 

 

A Fonyódi Kulturális Központ programjai a KULTKIKÖTŐ szervezésében:

Július 9. csütörtök 20.00 A csemegepultos naplója (Orlai Produkciós Iroda)
Július 18. szombat 10.00 Sárkányjárgány (Rutkai Bori Banda)
Július 23. csütörtök 20.00 Für Anikó akusztikus zenei estje
Augusztus 6. csütörtök 20.00 Akit az istenek szeretnek (Orlai Produkciós Iroda)
Augusztus 15. szombat Szekrénymesék (Ziránó Színház)
Augusztus 22. szombat 10.00 Lúdas Matyi (Kereplő Színház)
Augusztus 23. vasárnap 20.00 Badár Sándor önálló stand up-estje

 

süti beállítások módosítása