Bemutatták a Godspell-t Esztergomban

 

Megtartották Stephen Schwartz-John Michael Tebelak: Godspell című musiceljének nyári premierjét az Esztergomi Várszínházban. A Tatabányai Jászai Mari Színházzal közösen készült előadást Szűcs Gábor rendezte.

 

SZP 4441

 

A biblia példabeszédekre és improvizációs helyzetekre épülő mű ötletes színpadi megoldásokkal, humoros helyzetekkel, remek színészi és zenekari teljesítménnyel hódította meg a közönséget a hétvégén kétszer is Esztergomban. A most elkészült Godspell ősszel a tatabányai színházban látható bérletes előadásként. A nyári premier megtekintette Crespo Ridrigo, a tatabányai teátrum és Horányi László, az esztergomi játszóhely igazgatója is, akik gratuláltak a produkciót színpadra állító stábnak.


Az Esztergomi Várszínház további műsorában június 14-én este kilenc órakor a Maya Trió és a negyed százada alakult esztergomi Carmen Táncművészeti és Sporttánc Egyesületet mediterrán hangulatutú operettgáláját láthatják a nézők, majd június 16-án ugyancsak az együttestől tekinthető meg A Békakirály és a hercegkisasszony, valamint A képzelet tárháza című produkcióik.

 

Forrás: Esztergomi Várszínház

Fotó: Szvatek Péter

 

 

süti beállítások módosítása