A First Lady is szereti a musicaleket

Michelle Obama július 11-én édesanyjával, Marian Lois Robinsonnal és lányaival, Sasha-val és Maliaval nézte meg a Broadwayn a Tony-díjas Kinky Boots című zenés előadást.

A Kinky Boots szereplői Harvey Fierstein íróval együtt természetesen a közösségi hálón is elújságolták a hírt, mely szerint a First Lady családjával az Al Hirschfeld Theatre délelőtti előadásán vett részt. Igaz, hogy még a függöny legördülése előtt távoztak a vészkijáraton de Michelle Obama azt üzente az alkotóknak, hogy a musical minden egyes percét imádta.

 

Íme a kézzel írott sorok:

 

obama

 Köszönet a fotóért a Playbill.com-nak

 

Az Obama-család előszeretettel jár színházba, az elmúlt években megnézték a The Trip to Bountiful, a Motown, a Memphis és a The Addams Family című musicaleket is.

 

 

 

A Kinky Boots jelenleg a Broadway egyik legsikeresebb zenés produkciója, szövegét Harvey Fierstein írta, a zenéjét pedig a Tony-, Emmy- és Grammy-díjas Cyndi Laupernek köszönhetjük. Az azonos című filmen alapuló darabot 2013-ban mutatták be, azóta mások mellett a koreográfus, Jerry Mitchell is Tony-díjat kapott munkájáért.

 

Forrás: Playbill.com

 

süti beállítások módosítása