Csoportterápia lesz az Udvarszínházban

A Kecskeméti Katona József Színház mjuzikelkámedijét július 18-án és 19-én az Udvarszínhában is láthatják Mikó István, Hajdú Melinda, Aradi Imre, Csombor Teréz, Dobó Enikő és Kiss Zoltán főszereplésével.

 

Ajánló a musical elé:

 

A Madách Színház musicalpályzatának díjnyertes darabjában három férfi és három nő érkezik csoportterápiára. Ki- ki a maga módján keres megoldást a hétköznapjait megkeserítő problémákra. Közülünk páran úgy döntöttek, csoportterápiába fojtják bánatukat, mert egyedül nem megy. Csábító lehetőség a mieinkkel hasonló sérüléseket elszenvedettek társaságában megvitatni gondjainkat - egy hozzáértő vezetésével. Már az is sikerként könyvelhető el, ha egyértelmű kérdéseket tudunk megfogalmazni ügyünket illetően, például, hogy hol van az orvos? Nélküle nem biztos, hogy a leggördülékenyebben indul ez a történet és különben is, kik ezek itt körülöttem a mondvacsinált problémáikkal, mikor az én életem sokkal nagyobb kátyúban van?!

 

A történet azonban egyáltalán nem száraz és unalmas, sőt, a Szente Vajk, Bolba Tamás és Galambos Attila alkotta írótrió humorban és dalban gazdag produkcióját láthatják a nézők. Ez egy igazi mjuzikelkámedi Cseke Péter rendezésében.

 

csopi01

 

Az Udvarszínházról:

A kecskeméti Városháza szecessziós díszudvarán a közönséget és a Kecskemétre látogató turistákat változatos, az előző években felmerült igényeknek megfelelően szerkesztett programokkal várják a szervezők.

 

További nyári előadások:
augusztus 22. 20:30 Balatonföldvár
augusztus 23. 20:30 esőnap Balatonföldvár

 

süti beállítások módosítása