Támogatói garázsvásárt hirdet a KoMod Színház

Akarod tudni, milyen színházban lakni? Tetszett meg már annyira egy előadás díszlete, hogy azt érezted, hazavinnéd? Vagy csak érdekel, hogy mit rejt egy színház kelléktára? Gyere el a KoMod Színház garázs vásárjára! 

 

A KoMod felhívása:

 

A KoMod Színház, a 12. kerület lakásszínháza 2009-ben nyitotta meg kapuit. A színházat a társulat önerőből hozta létre, és az elmúlt 6 évben teljesen önfenntartóan működött. Ahhoz, hogy a 2015/2016-os évadban is sikeresen tudjon tovább működni a társulat, szükségünk van a segítségetekre!

 

garazsvasarakomodban1


Ebből az alkalomból a társulat garázsvásárt hirdet 2015. július 22-23-án 14 és 21 óra között a KoMod Színház színpadán és teraszán (1126, Budapest Királyhágó utca 5/b.) A már nem műsoron lévő darabok kellékeit, díszletelemeit, jelmezeit, illetve a társulat tagjainak személyes dolgait tudják az érdeklődők jelképes összegért megvásárolni. A kisebb tárgyak becsületkasszások, a bútorok, festmények pedig alkuképes irányárasok.

 

Szeretettel várunk mindenkit, aki már járt nálunk, és beleszeretett valamelyik díszletünkbe, kellékünkbe; és azokat is, akik szeretnék megtudni, milyen egy színházban lakni!


KoMod Színház

 

süti beállítások módosítása