Mindent Éváról - Hernádi Judit és Kovács Patrícia újra az Orlainál

A főbb szerepekben Hernádi Judit, Kovács Patrícia, Egri Márta, Mészáros Máté és Szikszai Rémusz láthatók. 

Mindent Evarol olvasoproba3

 

Az Orlai Produkció 2015. augusztus 15-én mutatja be Pelsőczy Réka rendezésében a Mindent Éváról című darabját a szombathelyi Weöres Sándor Színházzal való együttműködésben a Karnevál Színházban.

 

“A lelkes színházrajongó, Eva Harrington kitartóan minden este ott várja kedvenc színésznőjét, Margót a művészbejárónál. Egy nap szerencséje lesz, bejuthat a vágyott szentélybe, a nagy színpadi sztár öltözőjébe, és megismerheti a színház bennfenteseinek világát, az ünnepelt sztárt, a népszerű házi szerzőt, a rettegett kritikust, és Thália szentélyének többi szereplőjét. Röpködnek a szellemességek, fergeteges komédia kerekedik, ám ez a játék nem csak játék. Sokkal több annál” – olvasható a színlapon.

 

Mindent Evarol kep

 

A színdarab filmen vált örök klasszikussá: Bette Davis főszereplésével ma is a filmtörténet egyik legemlékezetesebb alkotásaként tartják számon.

Az Orlai Produkciónál második rendezésével mutatkozik be Pelsőczy Réka, aki 2014 nyarán a nagy sikerrel bemutatott Római vakáció című előadást is jegyzi. Az idei előadásban Hernádi Judit, Szikszai Rémusz, Kovács Patrícia, Egri Márta, Márton András, Bercsényi Péter és Rujder Vivien szerepelnek.

 

A nyári előadások után a darab beköltözik a Belvárási Színházba, melynek premierje 2015. szeptember 11-én lesz.

 

Mindent Evarol olvasoproba4

 

MINDENT ÉVÁRÓL

Díszlet - Kálmán Eszter

Jelmez - Ignjatovic Kristina

Rendező munkatársa - Kis-Kádi Judit

Zenei vezető - Keresztes Gábor

Hang - Belényesi Zoltán

Fény - Éltető András

Fordító - Zöldi Gergely

Producer - Orlai Tibor

 

 

 

süti beállítások módosítása