"Á la carte” szabadbérletet is válthatunk a debreceni színházba

Az ismerős bérletkonstrukciók mellett indul egy jubileumi sorozat is: a Csokonai-szalon bérletben az évforduló kapcsán a színház egykori társulati tagokat, debreceni kötődésű művészeket hív beszélgetésre.


Továbbra is megtalálható a kínálatban a kételőadásos mesebérlet, illetve a három előadást tartalmazó ifjúsági bérlet. Előbbivel az 5-10 éves korosztályt, míg utóbbival a 10-14 éveseket várja a Csokonai Színház. Nem változik a középiskolásoknak és egyetemistáknak nyújtott, hat előadásos bérletek rendszere sem. A két kiemelt bérlet, a Csokonairól elnevezett premierbérlet és a Thuróczy Gyula nevét viselő másodpremierbérlet kilenc előadást tartalmaz majd, míg a további felnőttbérletek egységesen nyolc-nyolc produkciót kínálnak vendégeknek.

 

mester csokonai

Mester és Margarita (fotó: Kádár Lajos, civishir.hu)

 

A nézők egyik kedvenc bérletformája, az „à la carte” rendszerű szabadbérlet is megtartja a már megszokott négy- illetve hatelőadásos összetételét. Újdonságként - a jubileumi évad tiszteletére - azok, akik színházi élménnyel szeretnék meglepni szeretteiket, 1000, 2000 és 5000 forintos címletekben vásárolhatnak ajándékutalványokat.


Idén nem emelkednek a jegy- és bérletárak, illetve a jól ismert kedvezmények is megmaradnak. A diákokat és nyugdíjasokat továbbra is 10 százalékos, míg a csoportokat 20 százalékos engedménnyel várja a Csokonai Színház. A bérletvásárlás augusztus 5-től kezdődik, a jegypénztár pedig az új évadban is a szokásos nyitva tartással várja a vendégeket. A Jegymester rendszernek köszönhetően továbbra is működni fog az online jegyértékesítés, ami reményeink szerint még könnyebbé teszi a nézők számára a vásárlást.


A színház munkatársai folyamatosan elérhetőek telefonon, e-mailen vagy akár személyesen, és igyekeznek személyre szóló megoldást találni minden bérletvásárlónak. A jegypénztár telefonszáma: 52 455 075. A Szervezési Osztály munkatársait az 52 413 565-ös telefonszámon, vagy a szervezes@csokonaiszinhaz.hu e-mail címen érik el az érdeklődők.

 

Forrás: Csokonai Nemzeti Színház

 

süti beállítások módosítása