Annie - Augusztusban az Érsekkertben látható a musical

Idén augusztusban több alkalommal is látható az Annie című musical az Érsekkertben. A világsikerű zenés darabbal eddigi legnagyobb volumenű produkcióját mutatta be az egri "szerelemszínház".

annie04

 

Annie-ről:

 

A huncut, árva lány Annie sok más lakótársával együtt a gonosz és rátarti Miss Hannigan felügyelete alatt él a szegényes árvaházban. A kis Annie megelégeli a mostoha bánásmódot, és elszökik az otthonból. A nyakában lógó medál az egyetlen támpont, hogy megtalálja elveszített édesapját és édesanyját. Bár a szökés meghiúsul, a szerencse a kislány mellé áll: a leggazdagabb ember hívja meg magához vendégségbe.

 

annie02

 

Az előadás főszereplője, Koncsos Emese szerint nagyon szép dalok és jó táncok vannak a musicalben.
"Szerintem a közönségnek is tetszeni fognak. Akárcsak a vicces jelenetek, vagy Annie vágyakozása, ami a darabban is megjelenik. Engem mindezeken felül az fogott meg, hogy a főhős, miközben szeretné megtalálni a szüleit, soha nem adja fel..." - mesélte a fiatal színésznő.

 

annie01

 

 

Tatár Gabi, a Pinceszínház vezetője elárulta: a musical különleges szerepet tölt be a repertoárban.

"Ez a darab számomra személyes kötődéssel is bír, emellett pedig nagyon különleges színházunk idei műsortervében. Nehéz volt megszerezni az eredeti példányt, amely nélkül nem indulhatott a munka, de szerencsére sikerült" - mondta Tatár Gabi a heol.hu-nak, majd hozzátette, hogy szerettek volna egy olyan művet feleleveníteni, mely nem elcsépelt, és amelyről nem hallani minden évben a színházi életben.

 

 

Így reklámozták az Annie-t a gyerekek:

 

 

A darabot írta: Harold Gray, Charles Strouse, Martin Charnin, Thomas Meehan
Fordítók: Korcsmáros-Böhm-Fodor
Szereplők: Koncsos Emese, Vándor Éva, Dér Gabriella, Szívós Győző, Erdélyi Tímea, Gulyás Hermann Sándor, Soós Diána, Baráth Zoltán, Szabó Anna, László Diána, Estók Éva, Szikora Adél, Bisztriczki Sára, Bisztriczki Áron, Kovács Dániel, Koncsos Levente, Baráth Ármin, Radvánszki Szabolcs, Égető Eszter, Nagy Karina, Emődi Attila, Kelemen Dorottya, Nagy Csaba, Dunai Bettina
Rendező: Puskás Tivadar
Zenei vezető: Csüllög Judit
Zenei munkatárs: Lukács István
Asszisztens: Ludányi Andrea Luca
Jelmez-díszlet: Árva Nóra
Koreográfus: Fejes Kitty
Koreográfus asszisztens: Kelemen Dorottya

 

annie03

 

Előadások:
2015. augusztus 6. 20:30
2015. augusztus 7. 20:30
2015. augusztus 8. 20:30
2015. augusztus 9. 20:30
2015. augusztus 10. 20:30 (esőnap)

 

Forrás: pinceszinhazeger.hu

Fotó: facebook.com/pinceszinhazeger.hu

 

süti beállítások módosítása