Gyerekklubot indít Mahó Andrea

A színésznő fontosnak tartja, hogy a gyerekeknek is legyen hol kiengedniük a gőzt.

 

Mahó Andrea szeptembertől rendszeresen tart majd személyesen foglalkozásokat 6 és 18 év közötti gyermekeknek. "Már régóta motoszkált a fejemben, hogy gyerekekkel foglalkozzak, az előzménye a nyári táborom volt, ahol a gyerekek annyira jól érezték magukat, hogy mindenképpen szerettek volna évközben is találkozni. Fontosnak tartom, hogy a mai rohanó világban a gyerekeknek is legyen hol kiengedniük a gőzt, ahol arról beszélnek amiről csak akarnak, és szeretném megtanítani nekik, hogy merjenek álmodni, legyen bátorságuk elindulni az álmaik irányába. Sokat fogunk nevetni, beszélgetni, játszani és játékosan tanulni" - mondta Mahó Andrea.

 

maho andrea

Fotó: mahoandrea.hu

 

A színésznőnek nem csak a tehetségkutatás és gondozás a célja a klub létrehozásával. "Természetesen ha látok tehetséget és érdeklődést, mindenképpen segítek majd nekik, de a fő cél az, hogy jól érezzük magunkat. Az ének, a tánc és a beszédtechnika nagyon jó kifejező formák, így a gyerekek ki tudják saját magukból adni a maximumot. A lényeg, hogy ha jól érzik magukat a bőrükben, igazi csodákra lehetnek képesek, és ezt a szülők is látják" - árulta el Mahó Andrea, aki szeptember 12-től elsőként Szentendrén, később pedig tervei szerint más városokban is tart gyermek klubot.

 

Mahó Andrea egyébként nem csak a való életben, hanem a színpadon is közel került a gyermekgondozáshoz. A Mary Poppinsban főszerepet, egy igazi dadát játszik, és érkezett egy újabb nevelőnő is az életébe: novemberben mutatják be a Pesti Magyar Színházban A muzsika hangját, ahol ő lesz a női főszereplő, Maria megformálója.

 

süti beállítások módosítása