Balfék az esőben - Rendhagyó előadás kerekedett Földváron

Rendhagyó előadás kerekedett a Kecskeméti Katona József Színház Balfék című előadásának darabtemetéséből szombat este/éjszaka Balatonföldváron, a KULTKIKÖTŐ-ben.

balfek az esoben 1

 

A Kultkikötő közleménye:

 

Fantasztikus hangulatú előadás kerekedett a Kecskeméti Katona József Színház Balfék című előadásából (rendező: Mohácsi János) tegnap este/éjszaka Balatonföldváron, a KULTKIKÖTŐ-ben a zuhogó esőben öt szünettel és egy költözéssel. Köszönjük a kitartó nézőknek, hogy nem adták fel, és velünk maradtak ezen a rendkívüli estén!

 

balfek az esoben 2

 

Erre mondják azt, hogy az előadást mindenféle időjárási körülmények között megtartjuk!

 

Köszönjük az estét a kitartó nézőknek, akik esernyőkkel, esőkabátokban hősiesen kivárták a két esőszünetet, újra és újra visszafoglalták a nézőteret, és mikor tényleg leszakadt az ég, beköltöztek a színészekkel és az előadással együtt a sátorba.

 

balfek az esoben 3

 

Köszönjük a Kecskeméti Katona József Színház társulatának, hogy néhány perc alatt a nagyszínpadról csak a legszükségesebb díszletelemeket átmentve megmutatták, milyen az igazi színház: esőben, szélben, sátorban, kis színpadon, fény,- és hangtechnika nélkül, néhány bútordarabbal fergeteges harmadik (ötödik) felvonással koronázták meg az estét - amit nem felejtünk, az biztos!

 

A KULTKIKÖTŐ vízimentőkké alakult legénysége

 

Fotók: Kecskeméti Katona József Színház

 

süti beállítások módosítása