Ismert slágerek és új dalok Miller Zoltán koncertjén

Miller Zoltán augusztus 30-án ad élőzenekaros koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A közönség a színész-énekes legnagyobb slágerei mellett hamarosan megjelenő második nagylemezéről is hallhat néhány új dalt.

miller zoltán2

 

Miller Zoltán 2013-as, nagysikerű Erkel Színházas Jubileum koncertje után hamarosan újabb nagylemezzel jelentkezik, ám előtte, augusztus 30-án élőzenés koncerttel lepi meg rajongóit a Margitszigeten, ahol eddigi pályafutása legsikeresebb dalaiból válogat, emellett több izgalmas meglepetéssel is várja a közönséget.

 

Miller Zoltán, Dobránszky Zsuzsanna - Miller Lajos operaénekes házaspár fia az Emberek zenekar énekeseként vált ismertté, emellett színészként is jelentős sikereket aratott, számos musicalben játszott főszerepet, nemrég pedig  José Cura budapesti koncertjén is fellépett. Idén nyáron Miller Zoltán rendezőként is bemutatkozott: az Édeskettes hármasban című darabot állította színpadra Szombathelyen.

 

miller zoltan koncert2

A szervezők ajánlója:

 

Miller Zoltán egy szív, mely szeretettel és alázattal dobog sok ezer rajongója előtt. Hangja kristálytiszta, zenéje letisztult. Tehetsége kiemelte a zenei világ nagy nevei közé, különleges jelleme meghatározza színpadi jelenlétét. Neve egybeforr a minőséggel és garancia a világ bármely színpadán. A közkedvelt énekes a világhírű Sir Andrew Lloyd Webbertől származó elismeréssel is büszkélkedhet: „You are the best Raul who I’ve ever seen” mondat, mely az Operaház Fantomjának bemutatóján a Madách Színházban hangzott el. A SONY/BMG szerint Ő „A hang, amely újra elvarázsol”.


A számos díjjal kitüntetett színész, énekes Dobránszky Zsuzsanna operaénekesnő és Miller Lajos Kossuth - és Liszt Ferenc-díjas operaénekes gyermeke, 1995-től a többszörös aranylemezes Emberek zenekar énekeseként ismerhette meg a közönség. A teljesség igénye nélkül számos színházi darab főszerepében lenyűgözte a nagyérdeműt, Az Operaház fantomja, Nyomorultak, Anna Karenina, Made in Hungaria, Evita, Chicago, stb. A Gór Nagy Mária Színitanodába jelentkezése óta a majd töretlen pályafutása során, több mint 30 főszerepet játszott el.


2013-as nagysikerű Erkel Színházas Jubileum koncertje után hamarosan a második nagylemezével debütál és élőzenés koncerttel lepi meg rajongóit augusztus 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Egy nem mindennapi előadásra készül ezúttal is, ahol a nyári hangulat, egy varázslatos zenei élménnyel párosul majd.

 

 

Forrás: MTI, Szabadtér.hu

Fotó: Facebook.com/millerzoltan

 

 

süti beállítások módosítása