Budapestre érkezett Rowan Atkinson brit komikus

 

Megérkezett vasárnap Budapestre Rowan Atkinson brit komikus, aki Maigret felügyelőt alakítja két Magyarországon készülő brit televíziós produkcióban. 

    rowan

 

A Mr. Beanként világhírűvé vált komikus a British Airways menetrendszerinti járatával érkezett Budapestre, ahol újságírói kérdésre elmondta, hogy most jár először Magyarországon. 
    

Rowan Atikinson az ITV brit kereskedelmi televízió két új filmjében vállalt főszerepet. Ő alakítja Maigret felügyelőt a Georges Simenon két híres történetéből - a Maigret csapdát állít és a Maigret és a kicsi Albert című művekből - készülő filmekben. 

 

 

A színész múlt hét pénteken ünenpelte leghíresebb szerepe, Mr. Bean bemutatkozásának 25. évfordulóját. Ez alkalomból egy Mini gépkocsira erősített karosszékben ülve kocsikázott végig London utcáin. A karosszékben mellette ült Mr. Bean kedvenc játékmackója és Atkinson egy felmosónyéllel irányította autóját, amint azt tette egykoron közkedvelt sorozata egyik epizódjában.

 

rowan2

    

A mindig esetlen és hallgatag Mr. Beanről szóló sorozatot Atkinson és Richard Curtis írta közösen, és az első filmet 1990. január elsején sugározta az ITV brit kereskedelmi televízió. Később meghódította az egész világot, 245 országban és területen sugározták.
    

 

 

 

süti beállítások módosítása