Díjat nyert a Mamma Mia!

A Madách Színház MAMMA MIA! című előadása elnyerte a 2015. évi Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használatára feljogosító kitüntetést.

Ez a díj elismeri a Madách Színház társulatának, alkotóinak kiemelkedő kreativitását, tehetséget és a nézőkért végzett folyamatos és magas színvonalú munkáját.

 

A Magyar Termék Nagydíj Védjegy megtestesíti és kifejezi az elkötelezettséget a minőség iránt. A díj jelentőségét emeli, hogy színházi területen ezt a díjat először a Madách Színház előadása nyerte el. 

 

mammadij

 

A díjról:

 

54 cég 57 pályázata vehette át a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát. A független szakértői testület javaslata alapján már 18. alkalommal ismertek el olyan vállalkozásokat, amelyek innovációra épülő, kiváló minőségű termékeikkel hozzájárulnak a magyar gazdaság növekedéséhez és export törekvéseihez. Az idei év további újdonságokat, változásokat is hozott az immár „nagykorúvá" vált pályázati rendszer életében: az egyre erősödő piaci verseny szigorította a követelményeket is figyelembe véve. Új pályázati főcsoportok jelentek meg a kiírásban - mint a különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerek, a közétkeztetés, a szabadidő kulturált eltöltését segítő szolgáltatások vagy a kulturális rendezvények -, amelyek jól mutatják a fogyasztói, illetve a keresleti-kínálati trendek, igények változásait.

 

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat egyik kiemelt célja , hogy változtasson azon a Magyarországon is  gyakori szemléleten, miszerint még mindig az ár jelenti a leglényegesebb vásárlási szempontot, melyet gyakran a minőség elé helyeznek. Valójában azonban az ellenőrzött minőségű (pl.: a Magyar Termék Nagydíj emblémával ellátott) termékek biztonságot, egészséget, tartósságot jelentenek, megvásárlásuk végső soron megtakarításokat eredményez.

 

Forrás: Madách Színház, termeknagydij.hu

süti beállítások módosítása