Bábelőadásokat is kínál a gyerekeknek a Puskin kuckó

Filmvetítések, koncertek és bábelőadások is szórakoztatják a Puskin kuckó látogatóit októberben, novemberben és decemberben a budapesti Puskin moziban.

    Puskin kucko

 

Október 24-én a Kolompos, november 8-án a Makám, november 15-én a Kaláka együttes ad koncertet, a Grund Színház Mesemorzsák című előadását november 21-én tekintheti meg a közönség. Radványi Balázs és Varró Dániel Akinek a kedve dalos című műsora november 22-én, Gryllus Vilmos Nótás Mikulása november 29-én, Palya Bea koncertje Altatok címmel december 12-én várja a gyerekeket - közölte a Budapest Film Zrt. az MTI-vel.
    

A Nefelejcs Bábszínház szeptember 13-án, 20-án, október 4-én és december 20-án Marék Veronika Kippkopp történeteit mutatja be, december 13-án a Télapó és ezüstmackó című mesét adják elő. A Fabula Bábszínház szeptember 27-én A bátor nyulacska, december 6-án a Mikulás ajándéka című meséket eleveníti meg.
    

Szeptember 12-én a Bogyó és Babóca sorozat Játszótársak című epizódját, A tenger dala című dán-belga-luxemburgi-francia-ír animációs filmet szeptember 19-én, a Mazsola és Tádét szeptember 26-án, a Vízipók-csodapókot október 3-án vetítik. Október 10-én Süsü, a sárkány kalandjai, 17-én a Bors néni, 18-án Süni és barátai, 25-én A legkisebb ugrifüles szerepel a filmkínálatban. Október 31-én A kockásfülű nyúl, november 1-jén a Mikkamakka, gyere haza!, valamint a Süni és barátai, 7-én a Misi mókus kalandjai, 14-én Vackor az első bében című mozgóképeket láthatják az érdeklődők. 
    

November 28-án a Futrinka utca, december 5-én A Mikulás mentőakció angol animációs vígjáték, 19-én az Ágacska, 26-án és 27-én karácsonyi mesefilm válogatás - Pom Pom meséi; Frakk, a macskák réme; A nagy ho-ho-ho-horgász; A kockásfülű nyúl - szórakoztatja a nézőket.

 

süti beállítások módosítása