Nyerjen karszalagot a Színházak Éjszakájára!

A Színház.hu játékán páros belépőt nyerhet a szeptember 19-i Színházak Éjszakájára.

 

Idén 25 budapesti színház 64 helyszínen várja a Színházak Éjszakája résztvevőit. A több száz interaktív, rendhagyó és különleges produkció – akárcsak az elmúlt években – egyetlen karszalaggal látogatható.

Az évadnyitó eseménysorozat az új bemutatókra szeretné felhívni a figyelmet, átfogó képet kíván adni arról, milyen előadásokra számíthat a közönség az idei szezonban. Küldetése, hogy népszerűsítse a színházba járást azáltal, hogy néhány órára betekintést enged a kulisszák mögé. Ugyanis szeptember 19-én a teátrumok nemcsak a nézőtereken várják a közönséget, a színpadi produkciók mellett kínálnak programot az előcsarnokaikban, próbatermeikben, padlásaikon, udvaraikon, sőt, az igazgatói irodákba is be lehet majd tekinteni.

 

Mire jó a karszalag?

A karszalag lehetőséget ad, hogy meglátogassa bármelyik eseményt a Színházak Éjszakáján. Ha biztosan be akar jutni valamelyik programra, akkor vagy előzetesen foglaljon helyet (regisztráció), vagy érjen oda időben.

 

sze

 

A Színház.hu médiatámogatásával megvalósuló rendezvényen az érdeklődők előtt nyitva áll majd az Átrium Film-Színház, a Bethlen Téri Színház, a Budapesti Operettszínház, a Centrál Színház, a Dumaszínház, a Játékszín, a József Attila Színház, a Jurányi Inkubátorház, a Karinthy Színház, a Katona József Színház, a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, a Madách Színház, a Magyar Állami Operaház, a MU Színház, a Nemzeti Színház, az Örkény István Színház, a Pinceszínház, a Radnóti Miklós Színház, a Rózsavölgyi Szalon Arts&Café, az Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem), a Szkéné Színház, a Thália Színház, a Trafó, az Újszínház, a Vígszínház.

 

Játék:

 

Hol látható a IV. Henrik a Színházak Éjszakáján?

 

1. Nemzeti Színház

2. Ódry Színpad

3. Szkéné Színház

 

A helyes választ a jatek@szinhaz.hu címre várjuk szeptember 19. (péntek) 12 óráig. Kérjük, írja meg nevét és mobilszámát is, mert a nyertest telefonon értesítjük!

 

süti beállítások módosítása