Ostravában vendégszerepel a Harlekin Bábszínház

 

Izgalmasan indul a 2015/2016-os évad a Harlekinben. Szeptemberben két bemutatót is tart a színház: szeptember  25-én A kék madár című zenés mesejátékot, 27-én pedig a Tancika Marcika című magyar népmesét mutatják be.

A két premiert követően Csehországba utazik a társulat. Október 4 és 9 között 11. alkalommal rendezik meg Ostravában a Spectaculo Interesse Nemzetközi Bábfesztivált, amely az elmúlt évek folyamán a térség egyik legrangosabb találkozójává nőtte ki magát. Shakespeare Hamletjének bábos feldolgozását a Bábfesztivál nyitónapján, október 4-én, 19.00 órai kezdettel játsszák el az egriek.

 

814 4297

 

Az előadást 2014. októberében mutatták be Somogyi Tamás rendezésében, Jakob Nóra díszletével és bábjaival, Khaled-Abdo Szaida bábszínpadi átiratában. Az előadás címszerepét Kosznovszky Márton játssza, a további szerepekben Horváth Virgilt, Mészáros Pancsát, Sóvári Csabát, Soó Gyöngyvért és Molnár Zsófia Borókát láthatják a fesztivál résztvevői.

 

A Harlekinen kívül többek között cseh, német, izraeli, francia és spanyol bábszínházak produkcióját is láthatják az érdeklődők.

 

süti beállítások módosítása