A kabaré köré épül a Müpa új Bábel-estje

A kabaré témája körül fonódnak össze különböző művészeti ágak a Müpa következő Bábel-estjén. A Fesztivál Színházban szeptember 30-án fellép Szalóki Ági, a Cabaret Medrano, Darvas Ferenc, Szálinger Balázs, a Recirquel Újcirkusz Társulat és a Boglart-Zadam Társulat.

Egy régi-új Kabaré teremtődik meg, olyan előadás, amely hangulatában reflektál a klasszikus pesti kabaréra, ugyanakkor frissen értelmezett, vagyis aktuális és újszerű. Lesz benne minden, mi szem-szájnak ingere, nem beszélve a fülről - áll a Müpa ajánlójában.

 

mupa


Az est során a könnyűzene valamennyi műfajában remek Szalóki Ági akusztikus zenekara élén, Karády Katalint is megidézve énekel. A színész-énekes Kamondy Imre által vezetett, idén 15 éves Cabaret Medrano a latin tánczenék, a kuplék és az alternatív rock fúziójából alkot egyedi muzsikát, Darvas Ferenc zongorázik, Szálinger Balázs költő az Első Pesti Vérkabaré és a Pesti kabaré című művét adja elő. A Recirquel Újcirkusz Társulat artistáival lép fel, az erre az alkalomra koprodukciót alkotó Boglart-Zadam Társulattól komédiába illő kortárs táncot várhat a közönség.


A produkció műsorvezetője Vajdai Vilmos, a rendező Marton László Távolodó.

 

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása