Negyvenen vagyok - One-man-show-ra készül Hujber Ferenc

Hujber Ferenc életének első 40 éve, eddig elhallgatott titkai is színpadra kerülnek november végén, a Negyvenen vagyok című darabban.

A színházi eszközöket és filmes megoldásokat ötvöző előadás az alkotók szerint egy one-man-show, melyben a főhőst és az életében felbukkanó összes fontosabb karaktert Hujber Ferenc alakítja. A produkcióban feltűnnek majd családi fotók, archív felvételek, filmbejátszások és frissen forgatott illusztrációk.

 

Hujber-3

 

“Születésről, gyerekkorról, főiskolai évekről, karrierről, a londoni kalandról, bulvár szereplésekről, megcsúszásokról, alkohol problémákról, családi zűrzavarokról, hazugságokról, sikerekről, összeomlásról, majd az újrakezdésről fog szólni a darab" - nyilatkozta a főhős.

 

“A Broadway deszkáin teltházakkal működő műfaj, a One-Man-Show tulajdonképpen egy kíméletlenül őszinte, életmozaikokból kirajzolódó életrajzi szatíra, egy valódi nagyszínpadi produkció, nagyon intenzív színpadi jelenléttel. Egy színész számára hatalmas kihívás, magányos, kapaszkodók nélküli kötéltánc” – fogalmazott a darab írója, Banner Szűcs Loránd, a színházi-filmes szakemberekből álló, előadásokat létrehozó Banner Comedy egyik alapítója.

 

Hujber2-3

 

A Negyvenen vagyok c. előadást a legendás “Simó-osztály”-ban végzett filmes, Erdélyi Dániel rendezi, aki a népszerű, szituációs játékon alapuló színházi-televíziós műsor, a Beugró rendezője is.

 

Az előadás november végén kerül színpadra, a RAM Colosseumban.

 

süti beállítások módosítása