Hölgyek-Urak (gramofonslágerek) - Gallusz Niki estje a Madáchban

Gallusz Nikolett 13 éve tagja a Madách Színháznak. Nevéhez számos siker fűződik. Ezúttal a Tolnay Szalon meghitt közegét választotta személyes hangvételű koncertje helyszínéül. A bemutató október 10-én lesz.

 gallusz01

 

A Hölgyek-Urak a 20-as, 30-as évek különleges, megkapó zenei világának inspirációjából született és a korszak izgalmas, felszabadult atmoszféráját megidéző időutazásra invitá október 10-től.

Gallusz Nikolett útitársául olyan kiváló szerzők szegődnek, mint például Seress Rezső, Ábrahám Pál, Békeffi István, Szenes Iván vagy Fényes Szabolcs.
Csupa érzelemgazdag, édes-kedves dal – örökzöld témákkal. - írja ajánlójában a Madách.

 

A Madách Tv összeállítása:

 

 

„Nem vagyok vad démon, sőt nagyon szelíd vagyok,
csak csípek, harapok csupán.
Nem vagyok vad démon, sőt szelíd vagyok babám,
mint a filmen az oroszlán."

(Orlay Jenő: Tedd ide tedd oda legény)

 

gallusz

 

 

Alkotók:

Zenei vezető Kéménczy Antal, Gáspár László
Koreográfia  Kárász Eszter, Kasznai Dóra
Jelmez Weigand Lívia
Animáció Kiss Jenő
Rendező Hencz György
Közreműködik KISS ERNŐ ZSOLT, valamint a Madách Színház zenekara.

 

gallusz3 

 

Gallusz Nikolettről:

 

Gallusz Nikolett zenész családból származik, évekig élt külföldön, többek között Kanadában és Ausztráliában. Mikor hazaköltözött Magyarországra, a Madách Színház stúdiósa lett, később Földessy Margitnál is tanult és a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szerzett diplomát. A Madáchban sorra kapja a főszerepeket, de a könnyűzene is nagy szerelme: az elmúlt évtizedekben különböző formációkban énekelt, emellett mozifilmekben vállalt szerepet. A Madách Színházban játszott/játszik a Producerekben, az Anna Kareninában, a Kell egy csapatban, a Mamma Mia!-ban, a Macskákban, a Mary Poppinsban, a Poligamyban, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, és október 10-én önálló estjével, koncertjével is bemutatkozik a közönségnek.

 

gallusz8

 

Egy korábbi interjúban Gallusz Nikolett arról mesélt, hogy a mozgás és a zene egészen pici korától természetes volt számára.
"Édesanyám balettozott kiskorában, és szerette volna, ha folytatom azt a vonalat. Így is lett. A balettiskolával nagyon sokat jártunk fellépni, és azok alatt az évek alatt tapasztaltam meg, hogy milyen fantasztikus dolog a színpadi lét. Imádtam táncolni. Az éneklés csak később társult mellé.Az első musical élményem a Muzsika hangja volt. Tíz éves lehettem, amikor láttam a tévében, és elbűvölt Julie Andrews alakítása. Szinte mellbevágott a felismerés, hogy én ezt szeretném csinálni. Persze, akkor még fogalmam sem volt róla, hogy ez a musical. Évekkel később a Chorus Line már végképp magával ragadott, szó szerint belebolondultam ebbe a műfajba. Elkezdtem egyre többféle táncstílust tanulni, és énektanárhoz járni. Ez a lelkesedés pedig csak fokozódott, amikor tinédzserként megismertem a Rocky Horror Picture Showt, amelynek a vadsága, a lendülete fogott meg. Próbáltam minél közelebb kerülni ehhez a műfajhoz, így jutottam el Földessy Margit színiiskolájába..." - árulta el a kezdetekről a színésznő a musicalplusz cikkében.

 

 

Hölgyek-Urak (gramofonslágerek) képekben:

 

gallusz2

1. 

 

 

gallusz4

2.

 

gallusz5

3. 

 

gallusz7

4.

 

gallusz9

5.

 

gallusz6

6.

 

Fotó: foto.szinhaz.hu / Sallai Alexandra

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása