Csatlakozz a megújult Jurányi Klubhoz! - Felhívás

A 2015/16-os évad a Jurányiban nem csak a produkciók létrehozásáról és a csapatok inkubálásáról fog szólni, hanem az intézmény közösségi ház oldaláról is. A közösségépítés a célja az idén szeptemberben megújult Jurányi Klubnak is, melyhez decemberig még bárki csatlakozhat.

 

Mi is az a JURÁNYI KLUB?


“Azt szeretnénk elérni, hogy legyen egy, akár csak 20-30 emberből álló szűk mag, akik rendszeresen megszólíthatóak és bevonhatóak a ház életébe. Első körben az a célunk, hogy havonta egy vagy két alkalommal a ház alkotóit bevonva legyen egy olyan esemény, amire szívesen eljönnének a klubtagok, amikor is találkozhatnak és beszélgethetnek azokkal a művészekkel, akikkel a mindennapokban kevésbé lenne lehetőségük. Tervben vannak beszélgetések, nyílt próbák, koncertek, műhelylátogatások is, a programok mellett pedig továbbra is különböző kedvezményekkel jár együtt a klubtagság.” – mesélte Kulcsár Viki.


A Jurányi Klub tehát nem csak egy kártya, hanem a kultúrát, közösséget kedvelő emberek klubja is. Csatlakozz Te is, és élvezd a vele járó előnyöket, amelyekről havonta e-mailben küldünk tájékoztatást: nyilvános próbák, nyitott műhelymunkák, zártkörű klubestek, koncertek, filmvetítések, 20%-os jegyár kedvezmények és nyereményjátékok várnak rád! A regisztrációkat 2015. december 1-jéig a juranyiklub@gmail.com címre várják.

 

Klubkartya

 

A JURÁNYI KLUB Októberi programja:

 

Andrássy Máté és Újvári Milán Elhanyagolt férfiszépségek – szkeccsparádé testhasználattal című bemutatójának zártkörű főpróbáját nézhetik meg a klubtagok 2015. október 7-én 20.00-tól a Jurányi Kamaratermében. Ha részt szeretnél venni a programon, küldd el regisztrációdat október 7-ig a juranyiklub@gmail.com címre.


A HOPPart Klub koncerttel ünnepli a Jurányi a 3 éves születésnapját 2015. október 30-án 21.00-tól a Jurányi Suterene-ben. A regisztárciókat ugyancsak a már említett e-mail címre várják október 29-ig.

 

JÁTÉK:

A 3 éves születésnap alkalmából nyereményjátékot is hirdetnek a klubtagoknak: olyan fényképeket várnak, melyeken egyszerre szerepel valamilyen formában a 3-as szám (pl. házszám, BKV járatszám) és a Jurányi logója (pl. műsorfüzet, szórólap, matrica). A beküldött fényképeket a juranyiklub@gmail.com címre várják október 29-ig. A játékosok között 1-1 páros jegyet fogunk kisorsolni
a novemberi Vinnai Andrásné: A szerelem zsoldosai, Vinnai András: Szóvirágok – Édes nyelvédesanyánk paradicsomi édenkertjéből és a Nylon Group: Halotti Thor című előadására.

 

 

süti beállítások módosítása