Illúzió - Bereczki Zoltán koncertje a Magyar Színházban

Új műsorral, régi és új slágereivel, kedvenc dalaival és vendégekkel indítja útjára Bereczki Zoltán legújabb koncertsorozatát, az Illúzió turnét. Az első állomás október 19-én Budapesten, a Magyar Színházban lesz.

 

IMG 3936-1

 

Bereczki Zoltán koncertjének címadója az énekes legújabb slágere, az Illúzió lesz. A turné dalai felölelik a színész-énekes eddigi popzenei pályafutásának legfőbb állomásait, ízelítőt adnak régi és új saját munkáiból éppúgy, mint a nézők által kedvelt, a Sztárban sztár című műsorban előadott feldolgozásokból. Természetesen Bereczki Zoltán kedvenc előadóinak dalait is műsorra tűzi, emellett akusztikus blokkal készül és vendégeket is színpadra szólít maga mellé.

 

IMG 4109

 

„Nika a koncertjeim állandó vendége, rendkívül tehetséges énekesnőnek tartom, évek óta figyelem és láttam, hallottam kibontakozni a csodálatos hangját. Ezúttal azonban úgy döntöttem, nem csak őt hívom meg. A Sztárban sztárban barátságok is születtek és talán meglepő, de Majkával szinte azonnal megtaláltuk a közös hangot, most pedig szívesen vállalta, hogy színpadra lép az Illúzió turné első állomásán." – árulta el Bereczki Zoltán, aki mindig új vendéggel tesz különleges zenei utazást saját- és vendégművészei zenei műfajába. Idén még két koncertet tervez a Magyar Színházba.

 

süti beállítások módosítása