Advent Budapesten - Fellépőket keresnek

Felhívás hagyományőrző, színjátszó és művészeti csoportok, amatőr és profi együttesek, egyéni fellépők, valamint zeneiskolák és művészeti intézmények növendékei számára. November 15-ig várják a csoportok és egyéni fellépők jelentkezését.

 

A Szabad Tér Színház fellépési lehetőséget biztosít a szervezésében 2015. november 21. és 2016. január 3. között a Városháza parkban megvalósuló ADVENT BUDAPESTEN kulturális téli fesztiválon:

 

• hagyományőrző és művészeti csoportok (kórusok, zenekarok, tánccsoportok, színjátszó körök, színtársulatok, népzenészek stb.) számára


• művészeti intézmények diákjai (zeneiskolai, egyetemi vagy zeneművészeti karok szólistái, kórusai, együttesei, színi tanodák, drámatagozatosok, általános és középiskolák diákjai) számára

 

A FELLÉPÉS HELYSZÍNE: a Városháza parkban felállított Üvegház (a Deák tér mellett, a Károly körút felől, a Madách térrel szemben), amely egy színházi alaptechnikával felszerelt, fűtött, 100 fő befogadására alkalmas, a fesztivál idejére felállított alkalmi játszóhely, emelt színpaddal.

 

255 2014-12-14 advent budapest 059

 

IDŐSZAKA: 2015. november 30. és december 23. között, hétfőtől csütörtökig, a délutáni és a koraesti órákban.

 

LEÍRÁS: Az Advent Budapesten téli fesztivált és karácsonyi vásárt harmadik alkalommal szervezi meg a Szabad Tér Színház a fővárosi önkormányzat megbízásából. Budapest legszebb és legcsaládiasabb adventi rendezvényén a szervezők számos ingyenesen látogatható programot kínálnak a családok minden korosztálya számára, hogy még tartalmasabbá tegyék az ünnepvárás időszakát. A tér központi részén felállított Üvegházban a hét minden napjára hirdetnek programot, ahol immár hagyományosan bemutatkoznak a város legjobb művészeti csoportjai és tehetséges fiataljai. 2015-ben a gyerekek a gyerekekért címszóval olyan csoportok jelentkezését is várják, akik szívesen adnak ajándékba műsort (vagy más adományt) hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyerekeknek.

 

JELENTKEZÉS

- minimum 20, maximum 50 perces műsorral
- témája lehetőség szerint kapcsolódjon a karácsonyi ünnepkörhöz
- cím, rövid leírás, a fellépők neve, létszáma, technikai igény, 1 db fotó beküldésével
- az alábbi címre: sajto@szabadter.hu (Miklós Melánia), +36-1/3755-922/112
- határidő: 2015. november 15.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

A színház hang- és fénytechnikát biztosít, öltöző kialakítására nincs lehetőség, hangszereiket a fellépők maguk biztosítják és szállítják.

Időpontfoglalás a jelentkezés sorrendjében történik, a szabad időpontok függvényében.

A szervezők díjazást nem fizetnek, a fellépésért bérleti díjat nem kérnek.


Bővebb információ: www.szabadter.hu, www.adventbudapest.hu

 

 

süti beállítások módosítása