Laár 60 - Életmű-show az Arénában

Laár András zenész, humorista, a legendás Besenyő Pista bácsi, a L’art pour l’art Társulat és a KFT zenekar tagja a Papp László Budapest Sportarénában ünnepli 60. születésnapját november 6-án.

 

A sokoldalú művész közönségének egy különleges életmű show-val kedveskedik. Laár András abszurd sámánisztikus estjében teljes pályafutását átölelve színpadra visz mindent a humortól a zenén át a művészet mögé bújtatott varázserőkig.

 

 

laar2


Eddigi pályafutásának minden állomásából ad hosszabb vagy rövidebb ízelítőt, azoknak az alkotótársaknak, zenésztársaknak, barátoknak a közreműködésével, akik életének fontos állomásaiban és szakaszaiban vele tartottak.

 

Ennek köszönhetően a Budapest Sportaréna színpadán fellép a KFT zenekar jól ismert slágereivel és felcsendülnek soha nem hallott, vadonatúj Laár-szerzemények, valamint már ismert, de teljesen áthangszerelt művek is. Igazi szenzáció lesz, hogy a művész abszurd pályafutásának kezdeti időszakát idézve 19 év után újra együtt látható a színpadon a két humornagyágyú, Laár András és Galla Miklós.

 

Rajta kívül lesznek más olyan vendégművészek is, mint a Fool Moon vokálegyüttes, Ökrös Csaba hegedűművész, a Virtuózok szimfonikusai is

 

 

 

süti beállítások módosítása