A Facebook-on kérdezhetünk a pécsi színészektől

Milyen zenét hallgat szabadidejében, van-e ideje pihenni, milyen szépségápolási trükkjei vannak és mennyi ideig tanulja a szövegkönyvet? A Pécsi Nemzeti Színház Facebook-oldalán mostantól bárki feltehet hasonló kérdéseket a társulat tagjainak - számolt be a pecsma.hu.


A Pécsi Nemzeti Színház múlt héten indította el sorozatát, melynek lényege, hogy a közönség kérdésekkel bombázhatja a művészeket. Elsőként Györfi Anna életével és munkájával kapcsolatban kíváncsiskodhattak a nézők.

 

pecs

 

Nagy Eszter, a PNSZ közönségszervezési és marketing koordinátora a portálnak elmondta, többször érkezik a nézőktől levél, melyben gratulálnak egy-egy művésznek, elismerésüket fejezik ki egy-egy előadásban nyújtott teljesítményükért. Számukra szeretnék lehetővé tenni a színészekkel való kapcsolatfelvételt, illetve, hogy jobban megismerjék őket olyan oldalukról is, amit különböző újságcikkekből, interjúkból nem mindig lehet.

 

A felhívás minden héten szerdán kerül fel a Pécsi Nemzeti Színház Facebook oldalára. Legközelebb Mikola Gergő lesz a soros, a válaszokat mindig csütörtökön olvashatjuk.

 

Forrás: pecsma.hu

 

süti beállítások módosítása