Nyilas Misi kerestetik - Nyilvános a szereplőválogatás döntője

Szeptemberben nagyszabású szereplőválogatást hirdetett a Békéscsabai Jókai Színház, melynek nagy része lezajlott, de a legfontosabb kérdésekre még nem kaptak választ.

 

A terveknek megfelelően megmozgatták az egész megyét, a két békéscsabai helyszín mellett a szakmai bizottság és a teljes stáb ellátogatott Szarvasra, Gyulára, Szeghalomra és Orosházára is, hogy megtalálja a Légy jó mindhalálig című musical gyerekszereplőit.

 

A válogatást elsöprő érdeklődés övezte, összesen 144 színész palánta méretette meg magát. A sok tehetséges gyerkőc közül nehéz döntés volt kiválasztani a legjobbakat, de végül sikerült, a végső megmérettetés, a nyilvános döntő, ami egyben TV felvétellel egybekötött gálaműsor is lesz és a Nyilas Misi kerestetik címet kapta.

 

legyfoto1

 

A válogatás ugyanis a Békéscsabai Médiacentrum együttműködésével valósult meg és az új megyei közszolgálati televízió, a 7.Tv, a teljes folyamatot műsorára tűzi. A Jókai Színház Vigadójában október 31-én 15 órakor látható döntőn részletek csendülnek fel a darabból az egykori (1992-es) és a készülő bemutató szereplőinek közreműködésével.

 

Többek között jelen lesz a gálán a néhai Nyilas Misi, Sánta László, valamint Dariday Róbert, Tihanyi Tóth Csaba, Vikidál Gyula, Nagy Erika, Mészáros Mihály és Tomanek Gábor is.

 

Forrás: Békéscsabai Jókai Színház

 

süti beállítások módosítása