Színésznők támogatják a veszélyben lévő gyermekeket

Mások mellett Balla Eszter, Dobó Kata, Für Anikó, Gryllus Dorka, Hámori Gabriella, Marozsán Erika, Osvárt Andrea, Pokorny Lia, Tenki Réka, Trokán Nóra és Udvaros Dorottya is részt vesz az UNICEF bántalmazott és nélkülöző gyermekekért szervezett kampányában.

Különleges és egyedileg felöltöztetett dizájn babákat "fogadtak örökbe" magyar kiválóságok, közismert és népszerű személyek. Ada, Ábel Anita, Balla Eszter, Csemer Boglárka, Dobó Kata, Erdei Zsolt, Farkasházi Réka, Für Anikó, Gryllus Dorka, Hámori Gabriella, Horgas Eszter, Liptai Claudia, Marozsán Erika, Osvárt Andrea, Ördög Nóra, Pokorny Lia, Vajna Tímea, Risztov Éva, Tenki Réka, Trokán Nóra és Udvaros Dorottya állt a kezdemányezés mellé.

 

Unicef babak 

 

Szomorú tény, hogy a világban naponta még mindig 16 000 gyerek hal meg megelőzhető okok miatt. Mert nem jutnak tiszta vízhez, élelemhez, gyógyszerhez. 230 millió gyerek él fegyveres konfliktusok sújtotta területen, tavaly pedig 30 millió menekült gyermek volt a világban. Magyarországon minden 10. gyerek érintett a bántalmazás valamilyen formájában.

 

A „Benned élő gyermek” névre keresztelt kollekció a nagyközönség számára november 10. és 20. között tekinthető meg a Kempinski Hotel Corvinus Budapest földszintjén (Erzsébet tér 7-8.). A kampány időszakában online adományozásra van lehetőség az unicef.hu weboldalon.


A kampány záróeseménye egy jótékonysági árverés november 20-án a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben, melynek helyszínét a szálloda biztosítja. A rendezvény együttműködő partnere a NOBU Budapest. Az aukción meghívott vendégek licitálhatnak az egyedi és különleges alkotásokra. A kampány és az aukció során befolyt összeget az UNICEF a veszélyben lévő gyerekek megsegítésére fordítja majd, többek között tiszta víz, terápiás élelmiszer, gyógyszer, oktatás és védelem formájában.

 

abel tomcsanyi

 

BallaEszter kreativ

 

dobo leber

 

FarkashaziReka kreativ

 

fur romani

 

gryllus romani

 

hamori romani

 

MarozsanErika kreativ

 

OsvartAndrea kreativ

 

pokorny use

 

tenki jesuisbelle

 

trokan jesuisbelle

 

udvaros manier

 

Az UNICEF eredeti, francia kampánya után - ahol többek között a Chanel, Louis Vuitton és Christian Dior divatház képviseltette magát -, ezúttal a magyar divatszakma tervezőinek krémje tervezett dizájn babát és hozzá illő babaruhát. Alkotásukkal olyan neves tervezők és márkák álltak a kampány mellé, mint Léber Barbara, Daalarna, Luan by Lucia, Je Suis Belle, USE unused, Slang Slang, Romani Design, Tomcsányi Dóri, Matyodesign, Manuéla és Manier Szalon.

 

süti beállítások módosítása