Megújul A Játékkészítő - Megérkezett Stohl dala

Stohl András dalra fakadt. Ő a megújult A Játékkészítő című mese-musical címszereplője, aki idén decemberben már énekelni is fog.

Újabb dalokkal bővül a produkció. 

A decemberi, mindössze négy napon át láthaó show-musicalban immár a címszereplő is kapott egy dalt.

 

A friss Stohl-dal itt hallható:

 

 

Nem csupán a helyszín újul meg, de a színész- és alkotógárda is bővül, változik. A szereposztás ismét parádés, ezúttal A Játékkészítő címszerepét Stohl András játssza, miután Alföldi Róbert egy korábban már lekötött külföldi rendezés miatt nem tud részt venni a darabban.

 

„Tavaly sokat hallottam A Játékkészítőről, nem is lehetett nagyon megkerülni, hisz' szinte minden erről szólt, de eléggé elfoglalt voltam ahhoz, hogy alaposabban odafigyeljek rá" – mesélte Stohl András. „Amikor felmerült a nevem, beszéltem többekkel, Hajdu Steve-vel és Szabó Győzővel is, akik megerősítettek abban, amit gondoltam, hogy sok lehetőség van ebben a darabban. Ráadásul megismerve a megújulás elemeit, biztos vagyok benne, hogy meghatározó élményt nyújtunk majd kicsiknek és nagyoknak egyaránt."

 

 stholci

 

A Játékkészítő története arról mesél a mai gyerekeknek, akik gyakran belefeledkeznek a lélektelen videojátékokba, hogy a fantázia világában is számos érdekes és izgalmas történettel találkozhatnak. Sőt a régi idők meséinek segítségével akár új barátokra tehetnek szert.

 

Az előadás egyszerre lesz interaktív mesés kaland, amiben a színház, a zene, a tánc, a cirkuszművészet, valamint a lenyűgöző vizualitás különleges egysége keveredik.

 

A musical Böhm György rendezésében a SYMA csarnokban december 26-27-28-29-én lesz látható.

 

süti beállítások módosítása