Így készül Malek Andrea a Spamalotra a Madáchban

November 11-től ismét műsorra tűzi a Spamalotot a Madách Színház, ráadásul az évadban csak ezen a héten láthatják a musicalt, melyben Malek Andrea a Tó Úrnőjeként mutatkozik be. A Madách TV összefoglalója.

Novemberben a Kerekasztal Lovagjai számára is tartogat meglepetéseket a Spamalot című előadás. A Tó Úrnője szerepében ezúttal - Polyák Lilla mellett - Malek Andrea segíti a Lovagokat a Szent Grál felkutatásának kalandos útján.

 

A Madách TV videójából kiderül, mi is történik a kulisszák mögött, ha szerepátvételre kerül sor:

 

 

Szirtes Tamás rendező, a Madách Színház igazgatója elárulta, hogy a teátrumban mindig nagyon gondosan, általában hármas szereposztásban írják ki a darabokat.

 

"A Tó Úrnői közül ketten – Balogh Anna és Molnár Szilvia - azonban anyai örmök elé néztek és természetesen otthon vannak kisbabáikkal. Mivel a Spamalot idei szériája közeledett, régi kedves tervemet válthattam valóra, Malek Andreát hívtam meg a szerepre." – mesélte.

 

malek4

 

Malek Andrea arról is beszélt a Madách TV adásában, hogy nem igazán szeret castingokra járni.


"Nagyjából három hete viszont megcsörrent a telefonom és én boldogan mondtam igent Szirtes Tamás felkérésére. Az Igazgató Úr – nem titok – más szerepekre is hívott az elmúlt években, de eddig nem tudtam elvállalni. A Spamalot nekem az egyik csúcspont. Ez egy zseniális darab, mely magas színvonalon parodizálja a műfajunkat, imádom!" – tette hozzá a színésznő.

 

süti beállítások módosítása